Toimitusvarmuus on kumppaneillemme tärkeää

Toimitusvarmuus on olennainen osa liiketoiminnan sujuvuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Se tarkoittaa kykyämme toimittaa tilatut tuotteet tai palvelut sovitussa aikataulussa ja halutussa laadussa. Loppukäyttäjälle toimitusvarmuus merkitsee luottamusta ja ennustettavuutta, mikä mahdollistaa heidän omaan liiketoimintaansa suunnittelun ja toteutuksen ilman tarpeetonta stressiä ja epävarmuutta. Tämän vuoksi panostamme jatkuvasti toimitusvarmuuteen varmistaaksemme, että yhteistyökumppanimme voivat luottaa meihin liiketoimintansa menestyksen tukemisessa.

Aloimme Corassa seurata toimitusvarmuuttamme viikko- ja tuotetasolla vuonna 2020, ja seurannan tulokset puhuvat puolestaan. Olemme onnistuneet samaan aikaan optimoimaan varastomääriämme ja kasvattamaan toimitusastettamme. Vuonna 2023 saavutimme 99 % toimitusvarmuuden tärkeimmissä A- ja B-tuoteryhmissämme, mikä on saavutus, johon voimme vilpittömästi olla tyytyväisiä. Toimitusvarmuuden maksimointi on osa sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota myös kumppaneillemme työkalut varastojen optimointiin muun muassa ProcessManager-varastonhallintajärjestelmällä.

Meillä on kunnia edustaa huippuluokan päämiehiä, ja tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota yhteistyökumppaneillemme laajan valikoiman alan parhaita tuotteita. Valikoiman laajuus mahdollistaa myös korvaavien tuotteiden tarjoamisen, jos esimerkiksi juuri tietyn merkkistä maalarinteippiä ei tilaushetkellä ole saatavilla. Sitoutumisemme toimitusvarmuuteen näkyy myös loma-aikoina, kun varmistamme, että toimitusketjumme pysyy katkeamattomana ja että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet myös kiireisinä kausina. Jos toimipisteemme ovat suljettuina sovittuina toimituspäivänä esimerkiksi arkipyhien vuoksi, varmistamme, että tilaukset lähetetään etukäteen, jotta asiakkaidemme tarpeet täyttyvät ajallaan.

Varastojemme toiminta on keskeisessä roolissa toimitusvarmuuden varmistamisessa. Meillä on kaksi varastoa, jotka sijaitsevat Vantaalla ja Porissa. Varastojen välillä vallitsee tiivis yhteistyö. Molempien varastojemme resurssit ovat käytössäsi, ja henkilöstömme tuntee tuotteemme läpikotaisin. Voimme tarvittaessa tuurata henkilöstöämme omalla väellämme tai kausityöntekijöillä, jotta toimitukset sujuvat mutkattomasti.

Laadunhallinta on meille sydämen asia, ja siksi saavutimme syksyllä 2022 ISO 9001 -sertifikaatin. Seuraamme toimitusvarmuutta viikoittain koko henkilöstön kesken ja käsittelemme poikkeamat välittömästi. Tämä sitoutuminen laatuun ja jatkuvaan parantamiseen on osa toimintakulttuuriamme ja varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua.

Yhteenvetona voimme sanoa, että sitoutumisemme toimitusvarmuuteen on vahva ja että olemme valmiita tekemään kaikkemme varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet aina ajallaan ja virheettömästi. Olemme kiitollisia asiakkaidemme luottamuksesta ja jatkamme työskentelyä tarjotaksemme heille parasta mahdollista palvelua myös tulevaisuudessa.

Pin It on Pinterest