Tekninen vinkki: alumiinin puhdistus

Korjausmaalauksessa jokapäiväistyvä materiaali, alumiini, vaatii ammattimaiselta korjaamolta erilaisia työtapoja, tiloja ja työkaluja työn onnistumisen kannalta. Sama pätee myös puhdistukseen maalauksen esikäsittelyn tärkeänä osana.

Erinomainen tuote alumiinin puhdistukseen on PPG Deltron D845, voimakas pesuneste. Pesuneste poistaa pinnasta erityisesti likaa, rasvaa, epäpuhtauksia ja alumiinin hapettumisen myötä alumiinin pintaan syntynyttä alumiinioksidia. Hapettuman poisto on tärkeää, jotta saadaan aikaan puhdas alumiinipinta tartunta-aineelle.

Käytä D845-pesunestettä ennen hiomista ja sen jälkeen varmistaaksesi pinnan puhtauden. Levitä runsaasti pesunestettä nukkaamattomalle liinalle ja pyyhi puhdistettavaa pintaa pitkin, yhdensuuntaisin vedoin. Tällä tavoin vältytään epäpuhtauksien siirtämisestä takaisin puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi pinta lopuksi kuivalla liinalla, älä anna pesunesteen kuivua puhdistetavalle pinnalle.

Tee viimeinen puhdistus D837 tai D8401 – pesunesteillä juuri ennen tartunta-aineen ruiskuttamista parhaan puhtauden ja sen myötä tartunnan saavuttamiseksi. Huolehdithan myös omasta suojavarustuksesta ainetta käytettäessä.

Pin It on Pinterest