Kolarikorjaus Sailokoski maalaa uudella OneVisit-menetelmällä

OneVisit-menetelmällä riittää yksi kerros ja kontrollikerros.

Automaalaamo Sailokoski on ollut luotettava nimi autonkorjausalan huipulla jo vuodesta 1995. Yrityksen perusti Veli-Matti Sailokoski Alavieskassa, ja se siirtyi vuonna 1998 Ylivieskaan kasvaen samalla viiden hengen työyhteisöksi. Kymmenen vuotta myöhemmin toiminta löysi nykyisen kotinsa Ylivieskasta keskeiseltä paikalta palveluiden läheltä.

Yritys jatkaa menestystarinaansa Kolarikorjaus Sailokoski Oy:n nimellä, ja vuonna 2018 tapahtunut sukupolvenvaihdos toi mukanaan uuden energian ja uudet visiot. Jari Sailokoski astui yrityksen johtoon sitoutuen jatkuvaan kehitykseen ja palvelun laadun parantamiseen.

Yritys toimii 2000 m2 tilassa, jossa on kaksi maalauskammiota ja yksi esikäsittelytila sekä nykyaikaiset autonvalmistajien vaatimat korinkorjauslaitteistot. Sailokoski tekee töitä kymmenen osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimin.

Tehokkuutta maalaamoon PPG:n uuden menetelmän avulla

Nyt maalaamossa on otettu käyttöön PPG OneVisit -menetelmä, joka on nopea ja tehokas ratkaisu automaalauksen haasteisiin. Tämä innovatiivinen menetelmä vähentää maalauksen vaatimaa aikaa ja lisää tehokkuutta huomattavasti, mikä tarkoittaa nopeampaa palvelua heidän asiakkailleen. OneVisitin avulla materiaalimenekki on jopa 25 % vähäisempi perinteisiin seoksiin verrattuna, eikä välipuhalluksia tarvita.

”OneVisit on ollut kaikin puolin positiivinen ja tervetullut uudistus PPG-tuoteperheeseen. Välipuhallusten jäädessä pois esimerkiksi irto-osien maalaus on nopeaa ja vaivatonta, ” Sailokosken maalari Antti Marjakangas toteaa.

PPG OneVisit -menetelmä tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan autonkorjaus- ja maalausalan ammattilaisille. Uusi menetelmä mahdollistaa maalauksen, johon tarvitaan vain yksi kerros ja kontrollikerros. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä yrityksen asiakkailta että heiltä itseltään. Lisäksi menetelmä takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen, joka täyttää korkeimmatkin odotukset.

Myös peittokyky, häivytettävyys, sävytarkkuus ja sileä lopputulos saavat kehuja Antilta. Metallisävyissä uusi T4904-blenderi on loistava apuväline.

Kolarikorjaus Sailokoski Oy jatkaa sitoutumistaan tarjota asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja uusimpia innovaatioita autonkorjaus- ja maalausalan ammattilaisina. He odottavat innolla, että voivat palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja tehokkaammin tulevaisuudessa.

He ovat ylpeitä siitä, että voivat tarjota asiakkailleen tämän huippuluokan ratkaisun, joka edustaa heidän sitoutumistaan alan parhaisiin käytäntöihin ja palveluihin. He haluavat kiittää asiakkaitaan luottamuksesta, joka on mahdollistanut heille kasvun ja kehityksen vuosien varrella.

Pin It on Pinterest