Ajardos Oy käyttää PPG-tuotteita

Ajardos Oy on perheyritys, jonka Pekka Halme perusti vuonna 1995 erikoistuen raskaan kaluston maalaamiseen. Yrityksen toiminta laajeni vuonna 1999, jolloin Ajardoksesta tuli Jyki-perävaunujen myyjä Uudellamaalla.  

Ajardos aloitti TAM-koukkulaitteiden maahantuonnin vuonna 2013 ja on siitä alkaen laajentanut toimintaansa säännöllisesti. Vuonna 2014 tulivat myyntiin italialaiset Rozzi-kourat ja 2016 alkoi Taurus-leikkureiden maahantuonti. Viimeisimpänä aluevaltauksena on Zato/Taurus-tuotteiden, kuten nokkaleikkureiden ja pulveroitsijoiden Skandinavian maahantuonti yksinoikeudella Pohjoismaissa.

Yrityksessä on jo vuosia käytetty maalauksissa PPG:n raskaskalustotuotteita ja oltu tyytyväisiä sekä niihin, että PPG-jälleenmyyjän Tarvikekolmio Oy:n tuottamaan lähipalveluun.

PPG:n Selemix-tuoteperhe on otettu käyttöön vuoden vaihteessa täydentämään vaihtelevia maalitarpeita. Selemix DTM (Direct-to-Metal)-maali eri kiiltoasteilla on yksi käytetyimmistä tuotteista.

Silloin kun tarvitaan erittäin korkeaa kiiltoa, valitaan maalausrakenteeksi sävytettävä Epoksipohjamaali, joka sävytetään pintavärin sävyiseksi ja voidaan ilmakuivatuksen jälkeen hioa seuraavana päivänä. Pintamaalina käytetään Akryylipintamaalia, jonka kiiltoaste on erittäin korkea.

Sävytettävä Epoksipohjamaali 7-413 ja Akryylipintamaali 7-110 takaavat yhdessä laadukkaan lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat.

Pin It on Pinterest