O.K. Auto ja Hämeen Autovaruste valitsivat PPG:n digitaalisen ympäristöön

Coran tuoreet kumppanit O.K. Auto ja Hämeen Autovaruste ovat Järvelän ja Ståhlbergin sukujen omistamia perinteisiä autoalan yrityksiä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä.

O.K. Auto Oy on 60-vuotiaana yrityksenä vakiinnuttanut asemansa luotettavana Toyotan jälleenmyyjänä. Hämeen Autovaruste aloitti toimintansa Jyväskylässä jo vuonna 1930. Hämeen Autovaruste on toiseksi vanhin Volvon jälleenmyyjä Suomessa, ja valikoimaan kuuluvat myös Renault, Dacia ja Polestar. Vuonna 2011 Avain Vaunu liittyi osaksi Hämeen Autovarustetta laajentaen yrityksen toimintaa entisestään. Tänä päivänä Hämeen Autovaruste tunnetaan päätoimipisteestään Jyväskylässä nimellä Hämeen Auto, sekä Kuopion ja Iisalmen toimipisteistä, jotka tunnetaan Avain Vaununa.

Tehokkaat järjestelmät ovat myös näyttävä näky sekoitushuoneessa.

Tehokkuutta ja ympäristöetuja

Molemmat yritykset ovat tuoreita PPG:n digitaalisen ympäristön käyttäjiä: tiloissa työtä tehostavat automaattinen värinsekoituskone MoonWalk, LINQ-järjestelmä ja ProcessManager-varastonhallintajärjestelmä. Toiminnan tehostaminen työkalujen avulla yhdistettynä säästöihin ja ympäristöetuihin olivat yritykselle merkittäviä valintakriteereitä. Ne ovat ajankohtaisia teemoja yritysten toiminnassa.

”O.K. Autossa uskotaan vahvasti sen edustaman automerkin, Toyotan, vahvuuksiin ja kilpailukykyyn päästöttömän autoilun edelläkävijänä. Asiakkaammekin ovat nykyään valveutuneita ympäristömme hyvinvoinnin edistämisestä ja myös taloudellisten haasteiden takia etsivät vähemmän kuluttavia autoja,” O.K. Auton huoltopäällikkö Marko Nygren kertoo.

Hämeen Autovaruste ja O.K. Auto ovat vahvoja toimijoita autoalalla, jotka kunnioittavat perinteitä ja ovat erikoistuneet omiin automerkkeihinsä. Hämeen Autovaruste tarjoaa laajan valikoiman Volvoon liittyviä palveluita, kun taas O.K. Auto keskittyy tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua Toyota-autojen parissa. Tämä erikoistuminen ja vahva sitoutuminen omiin automerkkeihin ovat tehneet näistä yrityksistä arvostettuja ja luotettuja kumppaneita autoilijoille ympäri Suomen.

O.K. Auto Oy

  • Henkilöstömäärä 165
  • Liikevaihto 67 M€  (2023) koko yritys
  • Toimipisteitä 6 kpl

Hämeen Autovaruste

  • Henkilöstömäärä 92 (2023)
  • Liikevaihto 51,2 M€ (2023)
  • Toimipisteitä 3 kpl

Pin It on Pinterest