Finixan teknikot vierailulla

Finixan teknikot vierailivat huhtikuussa Suomessa kertaamassa Finixan tuotteiden huippuominaisuuksia, keskittyen erityisesti uusimpiin innovaatioihin ja paranneltuihin tuttuihin tuotteisiin. Kokeilimme yhdessä useita kittituotteita, maalauskammion huoltotuotteita, hioma- ja kiillotustuotteita sekä suojaustuotteita.

Teknikot ihastuivat fluoresoivaan kontrolliväriin.

Yksi käsittelemistämme tuotteista oli Finixan menestystuote, Powerpeel-suojapinnoite. Innovatiivinen suojapinnoite ruiskutetaan puhtaisiin ja kuiviin maalauskammion seiniin. Powerpeel on saatavilla kahtena eri värivaihtoehtona: valkoinen kammion seinille ja läpinäkyvä valoille. Käytimme tuotetta Finixan painesäiliöruiskulla 3.0-suuttimella, ja sen ruiskuttaminen osoittautui äärimmäisen helpoksi ja nopeaksi ja yksi märkä kerros riitti täydellisesti.

Maali- ja lakkasumu aiheuttavat usein ongelmia maalauskammioissa, mutta Powerpeel tarjoaa ratkaisun. Tuotetta voidaan ruiskuttaa jopa seitsemän kerrosta, ennen kuin sen muodostama kalvo on tarpeen vaihtaa. Lisäksi sen joustava kalvo tekee sen poistamisesta vaivatonta ja miellyttävää – kalvo irtoaa yhtenä kappaleena eikä repeä pieniksi paloiksi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Powerpeeliä käytettäessä seinien peseminen vedellä ei ole tarpeen, mikä edistää siisteyttä ja nopeuttaa kammion käyttöönottoa seuraavaa maalauskertaa varten.

Paranneltu Finixan kehittämä ja patentoima Green Paint System -ruiskutuskuppijärjestelmä (GPS) oli myös osa ohjelmaamme. Sisäkuppi on valmistettu kierrätetystä PET-muovista ja on jopa 50 % ohuempi kuin perinteiset sisäkupit, mikä luo paremman alipaineen ja parantaa maalin virtausta ruiskuun. GPS kuluttaa kaiken maalin ruiskutettaessa kuppi tyhjäksi, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan. Lisäksi GPS:n kannen kiinnitys on suunniteltu niin, että sen asettaminen väärin on haastavaa, mikä lisää sen luotettavuutta ja vakautta käytössä.

Finixan laaja tuotevalikoima sisältää myös erilaisia kittejä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erityisesti kiinnitimme huomiota itsestään tasoittuviin kitteihin ja uuteen UV-kittiin. Kittien levitys osoittautui vaivattomaksi ja nopeaksi, ja jo muutaman vedon jälkeen huomasimme niiden itse tasoittuvan lopulliseen muotoonsa ilman kittireikiä tai huokosia. Kittien kuivumisaika oli myös vertailukelpoinen muihin Finixan kitteihin, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kiireisissä maalauskammioissa.

Finixan tuotteiden kertaaminen vahvisti niiden laadun ja tehokkuuden tarjoten ammattilaisille entistäkin parempia työkaluja ja ratkaisuja automaalausalan haasteisiin.

Pin It on Pinterest