Kestävä maalipinta komposiittisäiliöille Selemix Direct Prolla

Selemix Direct Prolla saadaan aina kiiltävä ja näyttävä pinta.

Admor Composites Oy on komposiittialan edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen huippuluokan kuljetusratkaisuja. Yhdistämällä innovaation ja käytännöllisyyden yritys tarjoaa kustannustehokkaita ja luotettavia ratkaisuja. Admor on tunnettu kyvystään vastata suuriin haasteisiin joustavan tuotantokapasiteettinsa avulla samalla tarjoten räätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Komposiittiratkaisut tekevät kuljetuksista ekologisempia ja tehokkaampia. Admor®-komposiittisäiliöt mahdollistavat polttoainetta säästävät ja turvalliset kuljetukset täyttäen korkeimmatkin turvallisuusstandardit, kuten ADR-vaatimukset. Yrityksen kehittämä komposiittirakenne on kevyt mutta erittäin kestävä.

Admor® Road -säiliöt ja Tank Container -säiliökontit ovat markkinoiden kevyimpiä ja kestävimpiä ratkaisuja tarjoten asiakkaille monipuolisia kuljetusvaihtoehtoja. Yrityksellä on myös laaja valikoima lisäosia ja huoltopalveluita, joilla varmistetaan asiakkaiden tarpeiden täyttymisen kokonaisvaltaisesti.

Admor Composites Oy ja Cora Refinish Oy solmivat kumppanuuden vuoden 2024 alussa, mikä vahvistaa yrityksen sitoutumista korkealaatuisten tuotteiden valmistukseen ja jatkuvan innovaation edistämiseen.

Yrityksen maalareiden mukaan Selemix-järjestelmä yksinkertaistaa ja nopeuttaa maalausprosessia merkittävästi. Tämän tuotteen käyttäminen poistaa tarpeen erilliselle pohjamaalille säästäen aikaa ja vaivaa sekoittamiselta ja ruiskuttamiselta. Lisäksi maaliruiskun välipesuun ja pesutinnerin käyttöön kuluva aika vähenee merkittävästi.

Kovasta ja kiiltävästä pinnasta lika irtoaa helposti, mikä nopeuttaa säiliöiden pesu- ja huoltotoimenpiteitä entisestään. PPG Selemix Direct Pro -maalausjärjestelmä takaa säiliöille kestävän lopputuloksen. Pinnan kiilto ja laatu ovat yritykselle ensisijaisen tärkeitä, sillä säiliöt toimivat ikään kuin yrityksen käyntikortteina ympäri maailmaa.

Valitessaan Admor Compositesin asiakas valitsee luotettavan kumppanin, joka on omistautunut tarjoamaan turvallisia, käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä kuljetusratkaisuja. Admor on luotettava valinta niin kemikaalien kuin elintarvikkeiden kuljettamiseen.

Pin It on Pinterest