Selemix-sekoituskone rantautui Kospirt Oy:lle

Kospirt Oy, pitkän linjan tilauskonepaja Etelä-Savossa, on nostanut teollisuusmaalauksen tehokkuuden ja palveluiden kattavuuden uudelle tasolle Selemixin avulla. Vuonna 1974 perustettu Kospirt Oy on alusta asti tarjonnut asiakkailleen laadukkaita ja räätälöityjä ratkaisuja kuljetin-, siirto- ja materiaalinkäsittelylaitteiden valmistuksessa. Nyt heidän yli viidenkymmenen vuoden kokemuksensa saa uutta pontta Coran tarjoamasta Selemix-maalausjärjestelmästä.

SELEMIX  PUR 7-536 -kertapintamaalilla maalattu tuplaruuvikuljetin valmiina lähtöön asiakkaalle.

Yhteistyö Coran kanssa alkoi vuonna 2024, kun Kospirt Oy:lle asennettiin Selemix-sekoituskonejärjestelmä Haukivuorelle. Samalla järjestettiin kattava perehdytys ohjelmistoon ja tekninen koulutus maalareille. Tämä on tuonut yritykselle konkreettisia etuja.

Tekninen johtaja Marko Pirttinen kertoo, että Selemixin valintaan vaikuttivat ensisijaisesti varastoarvon ja fyysisen varastotilan tarpeen pienentäminen sekä materiaalikulutuksen helppo seuranta Paint Manager XI -maalin sekoitusohjelmiston avulla.

”Selemix-tuotteiden monipuolisuus ja helppokäyttöisyys tekivät lähtemättömän vaikutuksen. On hienoa nähdä, kuinka pelkällä sideaineen vaihdolla saadaan säädettyä lopputulosta, esimerkiksi kiiltoastetta”, maalari Tapio Elomaa lisää.

Lisäksi Selemix-sekoituslinjasto mahdollistaa eri sävyjen pienien määrien valmistamisen, mikä vähentää tuotehävikkiä ja jätettä, ja näin ollen edistää ympäristöystävällisyyttä.

”Yritys haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä pinnoiteratkaisuja. Nyt meillä on siihen mahdollisuus yhdessä Coran kanssa”, Pirttinen toteaa.

Asiakaspalvelun ja -kokemuksen parantamiseksi Coralta löytyvät kaikki maalauslaitteet ja tarvikkeet. Tämä tarkoittaa, että Kospirtin asiakkaat voivat saada kaiken saman katon alta, mikä tehostaa prosesseja ja säästää aikaa.

Kospirt Oy:n ja Coran välinen yhteistyö osoittaa, kuinka automaalialalla panostetaan jatkuvasti innovaatioihin ja palveluiden parantamiseen. Selemix-sekoituskonejärjestelmä tarjoaa yritykselle tehokkuutta, monipuolisuutta ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka ovat avainasemassa kilpailukyvyn säilyttämisessä nykypäivän markkinoilla.

Pin It on Pinterest