Delfleet One® – uutta maaliteknologiaa

PPG:n Delfleet One on investointi laatuun, tehokkuuteen ja kestävyyteen.

PPG:n Delfleet One on vastaus raskaan ajoneuvokaluston pintakäsittelytarpeisiin, tarjoten kokonaisvaltaisen ja monipuolisen ratkaisun. Tämä uusi järjestelmä on suunniteltu erityisesti runkojen, päällirakenteiden ja ohjaamoiden maalaukseen.

Pohjamaalit

Delfleet One® Wash Primer -tartuntapohjamaalin (F8965) ominaisuuksiin kuuluvat erittäin hyvä korroosionsuoja sekä maksimaalinen tarttuvuus useille eri metallipinnoille. Tuotteeseen yhdistetään yksi kolmesta suositellusta happoreaktiivisesta ohenteesta. Vaativissa kohteissa (esim. alumiini) käytetään kolmen vaiheen järjestelmää (tartuntapohjamaalille yli 15 µm kalvonpaksuus + hiontapohjamaali ja pintamaali).

DELFLEET ONE®  F8940 Multisubstrate Primer –soveltuu käytettäväksi yhdessä DELFLEET ONE® -pintamaalin tai Envirobase HP:n kanssa. Se antaa pohjan korkealaatuiselle lopputulokselle ilman hiontaprosessia. F8940 voidaan suoraan uudelleen maalata 30 minuutin jälkeen tai enintään viiden päivän ajan ilman hiontaa. Tämä mahdollistaa uusien ajoneuvojen pohjamaalauksen etukäteen mahdollisimman pienellä valmistelulla, ja ne voidaan pitää odottamassa pintamaalausprosessia. Vahvat tartunta- ja korroosionesto-ominaisuudet eivät edellytä erillisen pohjamaalin käyttöä.

Pintamaalit

DELFLEET ONE® MS Performance -pintamaali on 2K-polyuretaani pohjainen, ja tuote tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon, kun halutaan käyttää MS-maalausjärjestelmää. Hyvä peittokyky ja kiilto takaavat erinomaisen lopputuloksen.

DELFLEET ONE® High Performance Sideaine (F8000) antaa ihanteellisen sävyvalikoiman ja toistettavuuden, kun käytetään uuden
sukupolven Delfleet-sävyjä. Se tarjoaa korkealaatuinen viimeistelyn, kestävyyden ja vastustuskykyä kemiallisille reaktioille.

DELFLEET ONE® High Performance High Build Binder (F8005) on vaihtoehto, kun tarvitaan korkeampaa kalvonpaksuutta esimerkiksi runkorakenteissa, Tuotteessa käytetään uusinta maaliteknologiaa ja raaka-aineita, jotka soveltuvat raskaskaluston maalituotteisiin.

DELFLEET ONE® Matt Topcoatia voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muihin Delfleet One -sideaineisiin, jolloin erilaisten puolikiiltävien ja puolihimmeiden sävyjen valmistaminen on helppoa, riippumatta maalataanko pieniä vai suuria alueita.

Kirkaslakat

DELFLEET ONE F8650 -kirkaslakka. Premium-kirkaslakka on suunniteltu erityisesti raskaan kuljetuskaluston päällirakenteiden täydelliseen viimeistelyyn ja lopputulokseen. 

Vastuullinen ja taloudellinen Delfleet One

Delfleet One maalausjärjestelmä ei ainoastaan tarjoa ammattilaistason suorituskykyä, vaan se myös säästää aikaa ja resursseja. Nopea prosessiaika parantaa maalaamon läpimenoaikoja, mikä lisää tuottavuutta. Lisäksi energiatehokkaat tuotteet vähentävät kuivaus- ja haihdutusaikoja, mikä johtaa jopa 20 % energiansäästöön. Ylivoimaisen peittokyvyn ansiosta materiaalikulutus pienenee yli 10 %, mikä tuo lisäsäästöjä.

Yhteensopivat tuotteet vähentävät varastoarvoa ja virhemahdollisuuksia. Vähentynyt uusintamaalaustarve pienentää kustannuksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Ympäristönäkökulmaan kiinnitetään myös huomiota, sillä Delfleet One -tuotteiden VOC-päästöt on vähennetty jopa 10 prosentilla.

Pin It on Pinterest