Testissä markkinoiden nopein

Coran teknikko Tomi Marttelin kävi tutustumassa PPG uutuuteen, D8177 kirkaslakkaan. Testi suoritettiin Autoväri Vuoren tiloissa Rajamäellä yhdessä maalaamon omistajan Niko Vuoren kanssa. Ohjeen mukaisesti ensin ruiskutettiin niin sanottu suljettu kerros. Tomin mielestä nimitys on erittäin kuvaava ja itse kerros on helppo ruiskuttaa. Testissä maalattiin kolme erillistä panelia, jolloin toinen lakkakerros päästiin ruiskuttamaan ilman välihaihdutuksia heti, kun kaikkiin kolmeen paneliin oli ruiskutettu ensimmäinen kerros.

Toinen, täysi kerros on erittäin helppo ja vaivaton ruiskuttaa. Ruiskutuskuviota ei ruiskutettaessa juurikaan jää, joten pinta ei juurikaan tasoitu haihtuessaan vaan jää aikalailla sellaiseksi kuin ruiskutettu pinta. Ruiskutuksen jälkeen osien annettiin ilmakuivua ilman lämmitystä. Viileähkössä hallissa panelit olivat pölykuivia reilussa 20 minuutissa.

Tomille iski jopa pieni haikeus maalarintöitä kohtaan, kun tuotteet ovat nykyään niin hyviä.

D8177 on markkinoiden nopein lakka ja todella helppo ruiskuttaa.
Tämän ansiosta itseluottamus työskentelyssä säilyy korkealla ja ruiskuttaminen on nautinto.

Coran teknikoista myös Petteri Jokinen pääsi suorittamaan lakan testauksen ja samalla esittelyn asiakkaalle.

Petteri vieraili Pirkanmaan Korimekaanikkojen luona ja testasi lakkaa yhdessä kahden maalarin kanssa. Kaikki kolme olivat yhtä mieltä siitä, että nyt on käsissä tuote, jota on todella helppo ruiskuttaa. Jopa kokemattomampi maalari onnistuu varmasti. Lakkaa ruiskutettiin useampaan paneliin ja yhden visiitin menetelmällä tämä vei aikaa noin 2-3 minuuttia. Kun paneleita uunitetaan viisi minuuttia 60°C lämpötilassa ovat ne käsittelykuivia.

Huomion arvoinen asia oli se, että tuote kuivuu nopeasti niin ilmakuivuvana kuin uunituksessa. Hyvät kuivumisominaisuudet tuovat joustavuutta toimintaan maalaamon työtilanteesta ja varustuksesta riippuen.

D8177-lakalla on täysin ensiluokkaiset kuivausominaisuudet

Haluatko tutustua tuotteeseen?

Tuote on heti saatavilla Coran varastosta, joten ole yhteydessä edustajaasi ja tilaa itsellesi markkinoiden nopein lakka. Teknikkomme tulevat mielellään esittelemään tuotetta ja antamaan omat vinkissä ruiskutukseen.

Pin It on Pinterest