Testaus: Selemix Direct Pro -maalausjärjestelmän koemaalaus

Selemix brändin uusi Selemix Direct Pro -maalausjärjestelmä lanseerataan pian. Coran teknisestä myyntitiimistä Rauno Huopainen ja Jukka Rinne tekivät koemaalauksen Uudenmaan Puhallus ja Maalaus Oy:ssä.  Yritys toimii Mäntsälässä, ja sen pääasiallinen toimiala raskaskaluston maalaukset ja hiekkapuhallukset. Yhtiön toimitusjohtaja on Janne Mattila.

”Lähdimme hakemaan ratkaisua heille läpimenoaikojen tehostamiseen, sitä kautta tietysti tuotannon tehostamiseen ja materiaali-investointien hallintaan. Haimme myös laadullisesti asiakkaan toiveiden mukaan kestävää ja korkealuokkaista ratkaisua heidän kuljetuskalustonsa pintakäsittelytarpeeseen ja kunnossapitoon”, Jukka kertoo koemaalaussuunnitelmasta.

Koemaalaukseen valittiin uusi SELEMIX DIRECT PRO (7–159) -maalausjärjestelmä. Maalauskohteena oli kuljetusyrittäjän jo käytössä ollut vaihtolava. Lava suihkupuhdistettiin hiekalla, minkä jälkeen tietysti huolellinen puhdistus pölyistä ja irtopartikkeleista. Maalauskammioon siirron jälkeen ei muita valmistavia toimenpiteitä tarvittu kuin värin aktivointi ja viskositeetin säätö valittua maalausmenetelmää vastaavaksi. Käytimme maalauksessa korkeapaineruiskua.

Lopputulos oli onnistunut. ”Lopputulemana saimme lähes puolitettua itse maalauksen prosessiajan. Aikaisemman noin 3,5 kierron sijaan pääsimme kahdella märällä kierroksella vastaavaan laadukkaaseen, kestävään ja kiiltävään lopputulokseen”, toteaa tyytyväisen oloinen koemaalausta suorittanut Jukka.

Seuraavana päivänä yrittäjä Mattila teki yhden työpäivän aikana koko korjausmaalausprosessin pohjasta pintaan. ”Ennen kaikkea loppukäyttäjä oli tyytyväinen, kun sai omat investoinnit nopeammin tuottavaan työhön, sen sijaan, että kalusto on huoltotoiminnoissa”, kertoi Jukka asiakkaan palautteesta.     

Odotettu tuoteuutuus

Selemix Direct Pro-maalausjärjestelmä lanseerataan pian asiakkaittemme käyttöön. ”Olemme odottaneet tätä tuotetta pitkään ja nyt pystymme tarjoamaan asiakkaille uuden ratkaisun vaativiin maalauskohteisiin”, kertoo Jukka. Maalausjärjestelmä soveltuu hyvin esimerkiksi juuri koemaalauksessa käytettyyn lavojen maalaukseen asiakkaan omilla sävyillä. Kiiltävä ja ulkokäytössä kestävä pinnoite takaavat pitkäaikaisen käytön maalatuilla kohteilla.

Pin It on Pinterest