Täyden palvelun vauriokorjaamo Tampereella

Janglas Oy:n omistaja Jan-Peter Rekola

Janglas Oy perustettiin vuonna 1998 Jan-Peter Rekolan toimesta entisen Tampereen saippuatehtaan tiloihin. Nykyisiin Asentajankadun tiloihin yritys siirtyi vuonna 2003.

Yritys työllistää nykyisin kuusi henkilöä, joiden toimesta kuukaudessa valmistuu 40-50 maalaustyötä. Liikevaihto on tasaisessa kasvussa ja vuonna 2020 liikevaihto kohosi 707 tuhanteen euroon.

Yrityksessä on tällä hetkellä kaksi toimialaa. Kolarikorjausten ja maalausten lisäksi korjataan ja vaihdetaan tuulilaseja, mistä yrityksen nimi juontaa juurensa.

Yrityksen toimitusjohtaja Jan-Peter Rekola on erittäin tyytyväinen yrityksensä liikevaihdon kehityssuuntaan. Hänen mielestään materiaalitoimittajalla on suuri merkitys yrityksen liikevaihdon kehittymiseen.

Cora Refinish Oy:n henkilökunta on tuonut yritykseemme tehokkaan tavan toimia kouluttamalla henkilökuntaa juuri oikeanlaisten tuotteiden käyttöön. Huomionarvoista on se, kuinka Cora Refinish Oy:n toiminnassa näkyy yhdessä tekeminen. Näin voin luottaa nykyisen maalintoimittajan haluun tehdä yhteistyötä kanssamme jatkossakin, kuvailee Jan-Peter Rekola.

Tulevaisuudessa Janglas Oy hakee kasvua uusien isompien toimitilojen muodossa sekä hankkimalla itselleen PPG Moonwalk automaattisen väriensekoituskoneen sekä ProcessManager työnohjausjärjestelmän. Tähtäimessä on kymmenen henkilöä työllistävä yritys ja yli miljoonan euron liikevaihto.

Jan-Peter Rekola kommentoi vielä yhteistyötä Cora Refinishin kanssa seuraavasti: ”Yhteistyö toimii, meidän kanssa asioiva henkilöstö on huippua. Kaikilla on parannettavaa toiminnassaan, mutta Coraa kohtaan ei ole negatiivista palautetta”

Pin It on Pinterest