Täydellinen peittokyky vaativiin olosuhteisiin

PPG:n pian lanseerattava SELEMIX® Direct Pro -maalausjärjestelmä asettaa uuden standardin teollisuuden maalauskohteille.

Yhdellä kerroksella kiiltävä lopputulos

Selemix Direct Pro High Gloss on monipuolinen täysikiiltävä kaksi- komponenttinen akryylimaali, jolla voidaan maalataan suoraan maalattavan kohteen päälle. Maalausjärjestelmä on saanut korkean rasitusluokan C5 ISO 12944-standardilla, joka käsittelee suojamaaliyhdistelmillä toteutettavaa teräsrakenteiden korroosiosuojausta. Maalausjärjestelmällä on hyvä tarttuvuus ja korkea peittokyky erilaisille pinnoille ilman pohjamaalia.

Maalausjärjestelmä on tehokas ja taloudellinen yhden kerroksen menetelmän ansiosta. Se sopii paljaalle teräkselle, alumiinille, galvanoidulle teräkselle ja lasikuidulle. Sen valmistelu on helppoa, ei tarvitse valita kuin värisävy ja kiiltoaste, kaavaohjelma kertoo loput.

Maatalous ja teollisuus käyttökohteina

Tuotteella saa kiiltävän lopputuloksen hyvällä ilmasto- ja UV-kestävyydellä. Tuotteen korroosionesto-ominaisuudet tekevät siitä sopivan koneiden, maatalous- ja rakennuslaitteiden viimeistelyyn ja suojaamiseen sekä moniin muihin teollisiin maalaustöihin. Kolme kovettaja- ja kaksi ohennevaihtoehtoa maalausolosuhteista ja maalauksen koosta riippuen.

Pin It on Pinterest