SELEMIX-tuotteilla standardit täyttyvät

Suorituskykyisenä maaliperheenä SELEMIX® tarjoaa täydellisen valikoiman sekä liuotin- että vesiohenteisia pinnoitusjärjestelmiä, joiden avulla voit suojata ja viimeistellä laajan valikoiman erilaisia kevyen teollisuuden pintoja. Laaja valikoimamme kevyen teollisuuden pinnoitteita palvelee monia markkinoita koneista ja maatalouslaitteista myymäläkalusteisiin ja rakenneteräksiin. Yhdistämme erinomaisen tuotteen suorituskyvyn erityiseen tekniseen tukeen. Tällä varmistamme, että voit toimittaa korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu kestämään ja ovat väriltään yhtenäisiä.

SFS-EN ISO 12944-2

ISO 12944 standardi käsittelee suojamaaliyhdistelmillä toteutettavaa teräsrakenteiden korroosiosuojausta.

Standardia käytetään hyväksi silloin, kun suunnitellaan haluttua huoltomaalausväliä tuotteelle. Vaikutusta on myös sillä, kuinka kauan tuotteet on suunniteltu kestämään ja millaisissa olosuhteissa niitä käytetään.

Maalausjärjestelmää täytyy määritellä ja miettiä tuotteen suunnitteluvaiheessa. Yhtenä osana tuotteen kestävyyteen vaikuttaa vahvasti myös terästyön laatu, mikä huomioidaan myös standardissa. Standardissa pinnoitteen kestävyysluokka määritellään keston mukaan seuraaviin luokkiin: L = alle 7v, M = 7-15v, H = yli 15v, VH = yli 25v. Kestävyysluokka ei ole sama kuin takuuaika vaan arvio, joka auttaa huolto-ohjelman laatimisessa tuotteelle.

Olosuhde eli ilmastorasitus luokitellaan 6 eri luokkaan. Kuivista sisätiloista rannikoille ja off-shore alueille, joilla korkea suolapitoisuus. Ilmastorasituksen suuruus merkitään seuraavalla tavalla: C1: hyvin pieni, C2: pieni, C3: keskimääräinen, C4: suuri, C5: hyvin suuri, CX: äärimmäinen.

Alla taulukko muutamista Selemix -tuoteperheen standardisoidusta maalausjärjestelmistä.

Pin It on Pinterest