Nopeutta UV-tuotteiden kuivaukseen

Maalituotteiden nopeus ja laatu ovat yhä suuremmassa roolissa. Jotta nopeita tuotteita voidaan käyttää tehokkaasti, on myös työvälineiden pysyttävä kehityksen tahdissa.

Hedson Technologies on vastannut tarpeeseen kehittämällä akkukäyttöisen käsikuivaimen UV-tuotteiden kuivattamiseen. Kuivain on kevyt ja mukava käyttää yhdellä kädellä. Johdottomuuden ansiosta kuivain kulkee työkärryn mukana ja sitä voidaan käyttää helposti eri ruiskutuspisteissä.

Kestävän akun ansiosta voidaan yhdellä latauksella kuivata 80 paikkakorjausta. Kuivausala laitteella on noin 25 neliösenttimetriä ja pohjamaalin kuivaus vie ainoastaan kymmenen sekuntia.

Testasimme Rajamäellä TTS Työtehoseuran tiloissa Finixan sekä Sprintin UV tuotteita käyttäen uutta Hedson IRT UV SmartCure käsikäyttöistä kuivainta. Uusi Led tekniikka on mahdollistanut huippu nopean kuivauksen pohjamaaleissa ja nyt testattujen kittien kohdalla.

Toimituspakkaus sisältää kuivaimen kahdella akulla ja laturilla sekä seinätelineen ja suojalasit.

Finixa UV kitti on kätevässä 500gr tuubissa, joka sopii normaaliin saumakitti puristimeen. Käyttö: valmistele kitattava alue hiomalla p120 hiomapaperilla. Levitä UV kitti kittilastaa apuna käyttäen normaaliin tapaan vaurio alueelle ja kuivata Hedson IRT UV SmartCurella noin 60 sekuntia. Kitti on hiottavissa p120 – p320 hiomapaperilla.

Sprint UV FLASH-1 on 410ml pohjasta puristettavassa purkissa. Käyttö: valmistele kitattava alue hiomalla p120 hiomapaperilla. Levitä UV kitti vaurioalueelle ja kuivata noin 60 sekuntia. Sprint UV FLASH-1 on pehmeä hiottava ja suositellaan hiottavaksi p60-p220 hiomapaperilla.

Pin It on Pinterest