MoonWalk täyttää kolme vuotta

PPG:n vallankumouksellinen värinsekoitusjärjestelmä MoonWalk viettää kolmatta vuosipäivää

MoonWalk julkaistiin kesäkuussa 2019, ja nyt se on täyttänyt kolme vuotta. Järjestelmää on julkaisun jälkeen asennettu yli 35 maassa ja yli 1 000 laitteistoa taaten kaikki edut joita järjestelmä voi tarjota. MoonWalk on otettu niin hyvin vastaan, että se on voittanut useita palkintoja sen innovatiivisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä.

”On ollut mahtavaa nähdä, miten MoonWalk on kasvanut vielä julkaisun jälkeisen innostuksen. MoonWalk edelleen herättää kiinnostusta ja uusia prospekteja eksponentiaalisesti monien kokiessa MoonWalkin tuomat hyödyt välittömästi, ” sanoo Alban d’Epenoux, Etelä-Euroopan Business Director, PPG Automotive Refinish ja MoonWalk projektipäällikkö

MoonWalk säästää työaikaa, vähentää jätettä ja muuttaa sekoitushuoneen puhtaammaksi ja siistimmäksi ympäristöksi. Materiaalin kulutus minimoidaan ja maalaamot voivat helposti hyötyä automaattisesta värien sekoituksesta johtaen parhaimpaan tuottavuuteen paremman sävytäsmäävyyden ansiosta.

Järjestelmä on tähän mennessä säästänyt yli 260 000 työtuntia maalin sekoituksessa luoden lisäarvoa maalaamon päälliköille ja omistajille ja mahdollistaen säästöt ajassa ja materiaaleissa johonkin muuhun yrityksessä.

MoonWalk on myös osallistunut yritysten tähtäämään vastuulliseen kulutukseen ja tuotantoon vähentämällä VOC-päästöjä merkittävästi ja rajoittaen maalinsekoituksen vaikutusta ympäristöön. MoonWalkin mahdollistama alhaisemmat VOC-päästöt ovat myös tehneet työpaikoista terveellisempiä.

MoonWalkin matka ei kuitenkaan lopu tähän. Sen menestyksekäs järjestelmä aiotaan viedä vielä useampaan maahan ympäri maailmaa seuraavina vuosina.

Pin It on Pinterest