PPG ProductApp – tuotetiedot taskussa

Sovellus on ladattavissa Apple ja Android -laitteille. Suomenkielinen versio tulee saataville kevään aikana.

PPG:n Ilmainen monikielinen sovellus ProductApp tarjoaa käyttäjille nopean ja helpon online-pääsyn tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyviin tietoihin. Tekniset tietolehdet (TDS) nostavat esiin tärkeimmät ominaisuudet ja ohjeet.

Käyttäjäystävällisen suunnittelunsa ansiosta uusi ProductApp antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua alueellaan saataviin tuotteisiin ja etsiä tuotetta luokan, tuotenimen tai tuotekoodin perusteella tai yksinkertaisesti skannaamalla astian viivakoodin älypuhelimen kameralla.

Tuotesivulla on oletuksena kovetteen ja ohenteen suosituin yhdistelmä. Halutessaan käyttäjät voivat valita kovettajan ja ohenteen yhdistelmän, ja tekniset yksityiskohdat päivittyvät vastaavasti.

ProductApp antaa kattavasti tietoa myös PPG:n lanseeraamista uutuuksista, ja sillä pystyy katsomaan upeita tuotteiden esittelyvideoita. Kaikki tieto on aina saatavilla nopeasti ja helposti suoraan puhelimeen. Ohjelmassa on myös linkki selainpohjaiseen Colormobile ohjelmaan, josta löytyvät saatavilla olevat kaavat värien sekoitukseen.

Pin It on Pinterest