Maalauksen uudet huipputuotteet – OneVisit Modifier ja DP7000

OneVisit Modifier tekee Envirobase-värien ruiskuttamisesta entistä mukavampaa ilman välipuhalluksia.

OneVisit Modifier helpottaa ja säästää

Uutuustuotteena OneVisit Modifier on automaalialan edelläkävijä. Lisäaineella välipuhallukset poistuvat ja saavuutetaan ylivoimaiset häivytysominaisuudet, mikä tarjoaa maalareille helpon tavan saavuttaa tasainen lopputulos Envirobase-väreillä.

Tuotteen käytössä konkretisoituvat merkittävät säästöt, sillä materiaalimenekki on jopa 25 % vähäisempi perinteisiin seoksiin verrattuna. Ohisumutuskin on lähes olematonta, jolloin materilaalisäästön lisäksi myös maalauskammion suodattimien vaihtoväli pitenee.

Matalapeittoiset sävyt peittyvät vaivattomasti, koska ne vaativat vain 1,5 kerrosta ja kontrollikerroksen. OneVisit Modifierin nopea kuivumisaika sekä tehokas ruiskutusprosessi mahdollistavat useiden eriväristen kohteiden nopean maalaamisen kammiossa.

Tuotteen monipuolisuus näkyy lopputuloksessa, jossa maalipinta on kova ja tasainen helpottaen lakan ruiskutusta ja varmistaen paremman lopputuloksen. OneVisit Modifier antaa maalarille vapauden valita ruiskutustekniikka kohteen mukaan tuoden yhteen molempien tekniikoiden parhaat puolet. Lisäksi OVA-tuotteet sopivat täydellisesti LINQ-järjestelmään ja MoonWalkiin Retrofit-paketin avulla.

Maaliruiskun hallintaa nopeuttava SATA:n pikasäädin (QMR) tekee OneVisit Modifierin käytöstä entistäkin helpompaa varmistaen aina tasalaatuiset tulokset. Ruiskutusprosessista tulee sujuvaa ja ammattimaista. Uusi OneVisit Modifier tarjoaa perinteisen menetelmän rinnalle uuden tavan toimia mahdollistaen yhden kerran ruiskutusmenetelmän ja valinnanvapauden maalarille.

Ilmakuivuva pohjamaaliuutuus

Toinen PPG:n huippuinnovaatio, DP7000 ilmakuivuva pohjamaali, tarjoaa merkittäviä etuja energian ja ajan säästämisessä. Pohjamaali kuivuu nopeasti, vain 30 minuuttia 20 °C lämpötilassa, mahdollistaen 2–3 märän kerroksen ruiskutuksen. Paikkakorjaukset voidaan suorittaa välittömästi, mikä parantaa maalauskammion täyttöastetta ja optimoi työnkulkua.

DP7000 tarjoaa nopean ruiskutustekniikan, jossa harson levityksen jälkeen odotusaika on vain yksi minuutti, minkä jälkeen voidaan ruiskuttaa 2–3 märkää kerrosta ilman välihaihdutuksia. Tämä prosessi tehostaa maalausprosessia ja mahdollistaa tehokkaamman työskentelyn.

Tuote on huomaamattoman hajuton, mikä tekee työskentelystä miellyttävää, ja sen lopputulos on erittäin sileä pinta, nopea ja helppo hioa maalausvalmiiksi. DP7000 edustaa uutta standardia ilmakuivuvissa pohjamaaleissa tarjoten ammattilaisille tehokkuutta, nopeutta ja erinomaisia lopputuloksia.

OneVisit Modifier ja DP7000 on kehitetty maalareille, jotka arvostavat nopeutta, tehokkuutta ja ensiluokkaista lopputulosta. PPG:n jatkuva innovaatio auttaa nostamaan automaalausalan suorituskykyä uudelle tasolle.

Pin It on Pinterest