Foxjet Oy Selemix – käyttäjäksi

Foxjet Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston, teollisuuden ja maatalouskoneiden sekä niiden komponenttien pintakäsittelyihin Mellilässä.

Foxjet Oy aloitti toimintansa 23 vuotta sitten Hirvikoskella. Yritys muutti 15 vuotta sitten nykyiseen paikkaansa Mellilään, 9-tien varteen hyvien liikenneyhteyksien ja Loimaan kaupungin lähelle. Sijainti on asiakaskuntaan nähden erittäin hyvä.

– Asiakkaisiimme kuuluu monipuolisesti yrityksiä noin sadan kilometrin säteeltä. Palvelemme muun muassa kuljetus- ja työkonekalustoyrityksiä, ja asiakkaitamme ovat myös merkittävät paikalliset konepajateollisuuden ja rakennusteollisuuden yritykset, energia- ja prosessiteollisuus sekä maatalousyrittäjät. – Jukka Kurppa kertoo.

Toimitusjohtaja Jukka Kurppa on tyytyväinen Selemix 7-110 -akryylimaalin lopputulokseen

Foxjetissa tehdään perinteistä ruiskumaalausta liuotinohenteisilla epoksi- ja polyuretaanimaaleilla. Lisäksi nykyään käytetään myös Selemix-akryylipintamaalia, jonka avulla saavutetaan kiiltävä ja kestävä pinta.

– Kestävät maalipinnat ja laadukas maalausjälki saadaan käyttämällä asiakaskohtaisia maalausjärjestelmiä, Jukka Kurppa sanoo.

Foxjet toimii pääsääntöisesti seitsemän miehen voimin. Yrittäjä kiittää teollisten metallipintojen käsittelyyn erikoistuneita työntekijöitään. ”Olemme onnistuneet pitämään yllä korkeaa laatutasoa. Suurin osa työntekijöistä on ollut meillä 10 tai jopa 20 vuotta. Hyvä ja ammattitaitoinen tiimi on menestymisen edellytys, sillä meidän täytyy osata hyvin monenlaista maalausta”

Pin It on Pinterest