Ajankohtaista

Terhi Heininen teollisuusmaalien asiantuntijaksi Coralle

Terhi Heininen aloitti tammikuussa myyntipäällikkönä Coralla. Hän vastaa teollisuusmaaleista, eli Hempel-, Selemix- ja Selemix Aqua -linjoista. 

Terhi Heininen mukavuusalueellaan maalien keskellä

”Coralla on mukava työyhteisö ja paljon yhdessä tekemistä. Tuotevalikoima on erittäin laaja: on paljon uusia maaleja ja muita tuotteita, minkä ansiosta voin tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja”, Coran tuorein vahvistus Terhi Heininen toteaa.

Terhi on toiminut teollisuusmaalialalla 30 vuotta erilaisissa tehtävissä.  Hän on työskennellyt maalarina, työnjohtajana telakalla, toiminut maalaamojen ja eri projektien vetäjänä teollisuusmaalaamoissa. Hän on viimeiset kahdeksan vuotta myynyt maalia maalitehtaalla ja toiminut teknisenä tukena.

Koulutustaustaltaan Terhi on pintakäsittely- ja materiaalitekniikan insinööri. Vapaa-ajallaan hän nauttii kutomisesta ja retkeilystä erityisesti Suomessa ja Norjassa.

Tervetuloa tiimiin Terhi!

Lukijakyselyn voittaja

Järjestimme vuoden vaihteessa lukijakyselyn, jonka palaute oli todella positiivista. Kaikkien voittajien kesken arvottiin Finixan Miniruisku pro, jonka voitti Hannu Ojainmaa.

Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita!

Pin It on Pinterest