Ajankohtaista

Cora Autoalan Palvelutuottajat ry:n yhteistyökumppaniksi

Vauriokorjausalan muutos koskee meitä kaikkia toimijoita. Muutoksen keskellä yrittäjän olisi hyödyllistä tietää, missä ovat mahdolliset pullonkaulat ja mitä olisi paras ensimmäisenä kehittää. Toiminnan tehokkuuden kehittäminen ja nykytilan kartoitus on avainsana, jotta yritys menestyy muuttuvassa markkinassa. Näiden pohjalta voidaan määritellä toiminnalle muutostavoitteet ja keinot, joilla nämä saavutetaan.

Autoalan Palveluntuottajat ja Cora Refinish Oy tarjoavat mahdollisuutta osallistua Benchmark-pilotointihankkeeseen, jossa yrittäjä saa mittarit ja avainluvut käyttöönsä. Näitä oman yrityksen suoritusarvoja voi verrata ryhmän keskiarvoon. Tämä tieto on luottamuksellista ja ainutlaatuista riippumatonta dataa todellisesta työskentelystä vauriokorjaamossa.

Tietoa kerätään PPG ProcessManager -toiminnanohjaus– ja PPG PaintManager-sekoitusjärjestelmän avulla. ProcessManager toiminnanohjausjärjestelmän avulla yritys saa työkohtaiset tiedot käytetystä työajasta ja materiaalikustannuksesta, joita voidaan sitten verrata Cabas-vauriokorjauslaskelman antamaan työaikaan ja materiaalikorvaukseen.

ProcessManager -järjestelmä on suunniteltu täysin vauriokorjaamoiden käyttöön ja tarjoaa kattavat raportointi- ja tiedonkeräysmahdollisuudet. Pilotointijakson kuluessa yritys saa käyttöönsä faktatietoja oman yrityksen toiminnasta, joita voi verrata muiden pilotointihankkeeseen osallistuvien keskiarvoon.

Pilotointijakson jälkeen yritys voi päättää jatkaako toiminnanohjausjärjestelmän ja PPG maalituotteiden käyttöä vai luopuuko niistä. Pilotointijakso ei sido mihinkään. Me Corassa ja AAPT:llä uskomme, että muutos- ja kehitystarve on jatkuva. Tässä oman toiminnan analysointi ja luotettavat yhteistyökumppanit ovat avuksi.

Cora on saanut uuden markkinointikoordinaattorin

Uusimpana vahvistuksena Coran myynti- ja markkinointitiimissä on markkinointikoordinaattori Anette Pakarinen. Anette on tehnyt usean vuoden täysipäiväisesti ja sivutoimisesti laajasti digitaaliseen markkinointiin liittyviä töitä – kaikkea mitä tietokoneella, kännyköillä ja kameroilla saakaan aikaan.

Koulutukseltaan Pakarinen on media-assistentti ja laboratorioinsinööri, joten hänellä on myös yli viiden vuoden asiantuntijakokemus optisesta spektroskopiasta, erityisesti materiaalien tunnistuksesta ja vesianalytiikasta.

.

Anette on tullut Coralle tuomaan uutta näkökulmaa, sisällöntuotantoa ja graafista piristystä Coran ilmeeseen. Tervetuloa tiimiin Anette!

Pin It on Pinterest