SELEMIX Aqua kuva

Selemix System – pinnoiteratkaisut kevytteollisuudelle

Ratkaisu VOC-päästöjen vähentämiseksi

SELEMIX Aqua -linjan uusimmassa ratkaisussa yhdistetään vesiohenteisten tuotteiden ympäristöedut ja kertamaalien tehokkuus.  Kun ominaisuuksiin vielä yhdistetään erinomainen kuivumisnopeus, on tuote varteenotettava vaihtoehto liuotinohenteisille pintamaaleille. 

Fast Curing System – nopeutettu kuivumisjärjestelmä 

Uudella innovatiivisella kovettajalla (9-125) saadaan tuote kuivumaan tarvittaessa jopa 30 min/60 °C tai ilmakuivuvana yön yli. Se antaa samalla korkean kiillon sekä erittäin kovan, kulutusta ja kemikaaleja kestävän pinnan. Kahdella ruiskutuskerralla saavutetaan 60-80 µm kuivakalvonvahvuus.

2K-vesiohenteinen kertamaali voidaan ruiskuttaa suoraan erityyppisille pinnoille, kuten teräkselle, galvanoidulle teräkselle, fosfaattiteräkselle tai alumiinille. Tuote on saatavissa täyskiiltävänä ja mattana, sekä näitä sekoittamalla kaikkina eri kiiltoasteina. 

Selemix Aqua -tuotteet tarjoavat edullisen, kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kuljetuskaluston maalauksiin, sekä koneiden ja niiden lisälaitteiden maalauksiin. Selemix Aqua -tuotesarjaan kuuluvat myös erilaiset 1K- ja 2K-pohjamaalit sekä 1K- ja 2K-pintamaalit.

Huippuluokan tartuntakyky sekä korkea korroosionsuoja vaativiin kohteisiin

Laadukkaat, taloudelliset ja kulutusta kestävät Selemix-tuoteperheen tuotteet soveltuvat kohteisiin, joissa vaaditaan lujaa ja näyttävää maalipintaa.

Selemix 7-413, sävytettävä epoksipohjamaali on oikea valinta kohteisiin, joissa tarvitaan huippuluokan tartuntakykyä ja korkeaa korroosionsuojaa. Tuote tarttuu erinomaisesti sekä esikäsitellyille alumiini- että metallipinnoille. Pohjamaali sävytetään aina Selemix-pigmenteillä haluttuun sävyyn, jolloin pinnoitteesta tulee miellyttävä ruiskuttaa sekä kuivuttuaan todella tiivis. Sävytettävyyden ansiosta tuote antaa maalausrakenteelle kulutuskestävyyttä pitkäksi ajaksi.

Selemix 7-110 -akryylipintamaali on huippukiiltävä, kestävä ja helppokäyttöinen tuote, jonka ruiskutusominaisuudet soveltuvat hyvin sekä pieniin- että isoihin maalauskohteisiin.

Alumiinisäiliön pinnoitukseen on käytetty Selemix-tuotteita. Eurotank Oy Kangasalta luovuttaa näyttävän säiliökokonaisuuden suomalaisomistajalle.

Yhdessä Cora Refinishin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa löydät sopivimman maalausmenetelmän pinnoitettaviin kohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pin It on Pinterest