ProcessManager – hyödylliset lisäominaisuudet

Jos haluat nopeuttaa läpimenoa, lisätä tehokuutta ja tuottavuutta sekä helpottaa asiakkaiden päätöstä vauriokorjaamon valinnassa hyödyksesi, valitse ProcessManager -järjestelmä. Lue lisää ProcessManagerista ja asiakkaittemme kokemuksia https://www.processmanager-info.com/fi/. ProcessManager tarjoaa kattavan varastonhallinnan lisäksi kaksi hyödyllisistä lisäominaisuutta: kokonaisvaltainen työajanseurantajärjestelmä ja reaaliaikainen varauskalenteri.

Pyydä järjestelmän esittely meiltä, linkin takaa löydät myös videon ProcessManagerista. Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@corarefinish.fi.

Vauriotarkastukset kalenteriin

ProcessManagerin mukana saatte käyttöönne online varauskalenterin, joka tekee ajanvaraamisesta asiakkaille helppoa. Kalenterinäkymä voidaan julkaista internetissä yrityksen omilla logoilla ja väreillä varustettuna.

Varauskalenterin etu on helppous: linkki voi olla upotettuna esimerkiksi yrityksen omille sivuille tai vakuutusyhtiön sivuille, jolloin autonomistajan on helppo löytää ja varata vapaa vauriotarkastusaika. Tieto tarkastukseen saapuvasta autosta tallentuu saman tien ProcessManageriin, ja jatkossa Cabaksesta tulevat tiedot siirtyvät suoraan tälle työkortille. Asiakkaat arvostavat helppoutta ja järjestelmiä, joita voidaan käyttää suoraan puhelimella.

ProcessManager työajan seuranta

Työajan seuraaminen helposti: ProcessManager järjestelmään kuuluu kokonaisvaltainen työajanseurantajärjestelmä, joka tarjoaa selkeän näkymän ja käytännölliset työkalut yrityksesi työajanseurantaan. Ohjelmassa on tiedot työntekijän työajoista sekä suunnitelluista lomista ja poissaolopäivistä. Jokainen työtunti kirjautuu järjestelmään, ja kuukausittain on helppo toimittaa palkanlaskijalle raportti tehdyistä työtunneista ja mahdollisesti maksettavista ylityökorvauksista tai suoritepalkkioista.  

ProcessManagerista löytyvät monipuoliset raportit, joita voidaan rajata henkilöittäin, ja ne voi ottaa halutulta aikaväliltä. Tee työajanseuranta helpoksi, ja samalla saat tiedon tehdyistä ja laskutetuista tunneista, milloin ja missä vain.

Pin It on Pinterest