MoonWalkin suosio kasvaa

Helmikuussa juhlimme sadannen MoonWalk -laitteen asennusta Pohjoismaissa. Ajankäyttö sekä töiden läpimenoaika puhuttavat monissa maalaamoissa. Hankitaanko uusia työntekijöitä vai investoidaanko suurempiin tiloihin tai uuteen maalauskammioon? Miten maalaamoni erottuu kilpailijoiden maalaamoista esimerkiksi rekrytoitaessa ammattimaalareita? Miksi he tulisivat juuri minulle töihin? Maaliensekoitushuone voi olla siisti ja luokseen kutsuva. Sävytarkkuutta voidaan parantaa ja maalijätteen määrää vähentää. Nämä edellä mainitut asiat ovat juuri niitä syitä, miksi useat tulevaisuudessa menestyvät yritykset ovat valinneet MoonWalkin kilpailuedukseen.

PPG MoonWalk™ -automaattinen väriensekoituskone

MoonWalk™ on PPG:n kehittämä värien sekoitusratkaisu, joka on mullistanut vauriokorjaamoissa tehtävän työn ja värien sekoittamisen.
Kun sävy on valittu, laittaa maalari koneen sekoittamaan värin automaattisesti. Kone tekee sekoituksen jopa kymmen kertaa ihmistä tarkemmin. Säästyneen ajan ansiosta työntekijät saavat enemmän valmista työpäivänsä aikana ja parantuneen sekoitustarkkuuden seurauksena sävytäsmäävyys paranee huomattavasti.

Koneen ansiosta syntyy myös materiaalisäästöjä, kun pystytään sekoittamaan pienempiä määriä. Maalarin ei tarvitse sekoittaa varmuuden vuoksi ylimääräistä, sillä MoonWalk hoitaa lisäsekoitukset maalarin puolesta.

Tuottavuutta ja säästöä

Automaattinen väriensekoitus MoonWalkin avulla säästää työaikaa, joka voidaan käyttää laskutettavaan työhön. Parempi tarkkuus sävyjensekoituksessa vähentää virheitä ja helpottaa häivytyksiä. MoonWalkin avulla maalia voidaan sekoittaa tarkalleen haluttu, pienikin, määrä jolloin maalia kuluu huomattavasti vähemmän.  

Halutessasi kuulla lisää MoonWalkin tuomista eduista liiketoiminnalle ota yhteyttä Coraan.

Pin It on Pinterest