Mikä ihmeen MoonWalk?

MoonWalk™ on PPG:n kehittämä värien sekoitusratkaisu, joka mullistaa vauriokorjaamoissa tehtävän työn ja värien sekoittamisen.

Laite soveltuu kaikenlaisiin sekoitushuoneisiin. Se vähentää tuotteista syntyvän jätteen määrää, säästää työaikaa ja muuttaa sekoitushuoneen puhtaammaksi, turvallisemmaksi ja houkuttelevammaksi työympäristöksi. Maalinkulutus on optimoitu tipattoman ja väritarkan automaattisen sekoitusprosessin ansiosta.

Laite tuottaa ruiskutusvalmiin seoksen parantaen sekoittamisen nopeutta ja laatua.

MoonWalk-laitepakettiin kuuluvat TouchMix® Express -kosketusnäyttö älykkäällä ohjelmistolla ja PaintManager XI -värienhallintaohjelma. Lisäksi erittäin tarkka kaksidesimaalinen vaaka ja tarratulostin, asennus, koulutus ja kolmen vuoden takuu sekä tukipalvelu sekoituslaitteelle. Takuu- ja tukipalveluaika on korotettavissa viisivuotiseksi.

Vähemmän jätettä, enemmän tuottavaa työaikaa eikä sotkua sekoitushuoneessa.  Lisää tehokkuutta, laatua, tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä kaikkiin MoonWalkin kanssa työskenteleviin vauriokorjaamoihin.

Madridissa esiteltiin askeleet uudelle aikakaudelle

PPG lanseerasi Madridissa kesäkuun lopussa MoonWalk-innovaation, joka on saanut nimensä kuukävelyn 50-vuotisjuhlavuoden hengessä. Tarkoituksena on muuttaa automaalausalan imagoa ja siirtää ala uudelle aikakaudelle.

Madridin moottoriurheiluinstituutti tarjosi huikeat puitteet tilaisuudelle, johon oli kutsuttu PPG:n työntekijöitä, jälleenmyyjiä, loppukäyttäjiä ja tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ympäri maailman. Kaikkiaan paikalla oli enemmän kuin 500 henkilöä yli 30 maasta. Tilaisuus oli yksi suurimmista PPG:n järjestämistä.

Vuosien kehitystyö

PPG:n tuotekehitystiimi vietti yhdessä tiiviit neljä vuotta työskennellen ainoastaan MoonWalk-projektin parissa. Tavoitteena oli luoda uudet standardit maalaamossa työskentelyyn ja maalin sekoittamiseen. Lähtökohtana oli ajatus tunnistaa ja poistaa kipukohdat, joita jokapäiväisessä työskentelyssä tulee vastaan.

Suurin osa maalareista pitää työnsä parhaana hetkenä sitä, kun voi ruisku kädessä hyödyntää ydinosaamistaan.

Harva maalari taas saa motivaationsa siivoamisesta ja maalin sekoittamisesta, joka on yleensä hidasta ja sotkuista. MoonWalkin hoitaessa sekoittamisen, pystyy maalari käyttämään työaikaansa tuottavaan työhön ja samalla sekoitushuone pysyy siistinä.

Tuotekehityksen aikana myös huomattiin, että siisti ja turvallinen työympäristö lisää työntekijöiden työmotivaatiota. Parhaat maalarit arvostavat edistyksellisimpiä työvälineitä ja hakeutuvat työpaikkoihin, joissa asiat ovat hyvin.

Pin It on Pinterest