Esittelyssä SATAjet 5500 1.3cc

Suutingeometrian eron näkee maallikkokin.

Tuttu runko ja uusi suutingeometria

Uusi SATAjet 5500 1.3cc sisältää uuden suutingeometrian, joka mahdollistaa hienomman atomisaation ruiskutuksessa. Maaliruiskulla on tuttu SATAjet 5500 muotoilu. Se on saatavilla digimallina ja standardimallina. I-suuttimen teknologia takaa tasaisen hallitun ruiskutuksen.

Teknikoiden ja kumppaneiden yhteinen suosikki

Olemme käyttäneet nyt syksyn ajan uutta maaliruiskua, ja teknikkomme ovat pitäneet sitä erinomaisena. Coran teknikot ovat todenneet, että maaliruiskun avulla tiivis suljettu kerros voidaan saavuttaa pienemmällä kalvovahvuudella. Tämä tarkoittaa suoraa materiaalisäästöä ruiskutuksessa, mikä on saanut positiivista palautetta myös Coran kumppaneilta.

Helppokäyttöiset ominaisuudet

Maaliruiskun pienempi ruiskutuskuvio pienentää riskiä ikävän appelsiinipinnan muodostumiselle, parantaen maalipinnan viimeistelyä. Materiaalisäästöä saavutetaan tehokkaasti ruiskuttamalla, mikä on erityisen merkittävää niin ympäristön kuin kustannusten näkökulmasta.

Saamamme palautteen perusteella pinnan muodostaminen on nyt helpommin kontrolloitavissa, mikä vähentää valumien riskiä ja parantaa yleistä maalitulosta. Leveä viuhka yhdessä hienomman atomisaation kanssa tekee ruiskutuksesta vaivatonta. Tämä helpottaa työprosessia ja parantaa lopputuloksen tasaisuutta.

Pin It on Pinterest