Esittelyssä hengityssuojaimet: Finixa, Sata ja 3M

Finixa® P3 pölysuojain, MAS35

Edistyksellinen uloshengitysventtiili, joka matalan vastuksensa ansiosta ehkäisee kuumuuden ja kosteuden kerääntymistä maskin sisälle. FFP3-suodatin sitoo 99,95% alle 0,5µm hiukkasista. Ergonominen muotoilu takaa sopivan istuvuuden kaikenkokoisille kasvoille. Lateksiton materiaali ehkäisee ihon ärsyyntymistä.

SATA® air star F™ -puolinaamari, 134353

Innovatiivisesti muotoiltu ja kevyt puolinaamari, joka takaa täyden liikkumisvapauden ja käyttömukavuuden. Optimoitu myös suoja- tai silmälasien käyttäjille. Nelipisteinen pääpanta pitää naamarin tukevasti paikallaan ilman jatkuvan säädön tarvetta. Bajonettiliittimet nopeuttavat ja helpottavat suodatinten vaihtoa. Erikseen saatavilla myös seinälle kiinnitettävä säilytyslaatikko, joka ilmoittaa, kun on aika vaihtaa suodattimet.

SATA® air star F™ puolinaamari 134353 paketti sisältää:

  • naamarin, 2kpl A2:P3 R D suodattimia sekä 10kpl esisuodattimia
  • tuotekoodi 134288 sisältää myös säilytyslaatikon

3M Jupiter: moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä

Monipuolinen Jupiter-puhallinyksikkö yhdistettynä Versaflo-huppuun tarjoaa modernin ratkaisun hengitysilman suodattamiseen vauriokorjaamoissa.

Jopa 8 tunnin käyttöajan omaava akku pyörittää puhallinyksikköä, joka imee ilman esisuodatinten sekä kahden A2P3-suodattimen läpi poistaen pölyhiukkasten lisäksi elimistölle haitalliset kaasut. Akku ja puhallinyksikkö kiinnitetään vyöhön tai selkävaljaisiin, jolloin järjestelmä on mahdollisimman huomaamaton eikä jaloissa pyöri ylimääräisiä johtoja tai letkuja. Ääni- ja valomerkki varoittavat, kun akun varaus on matala tai ilmavirta on heikko.

3M™ Jupiter™ Ready to use -pakkaus, JP-RTU-1 aloitussarja sisältää:

  • Jupiter – vakiopuhallinyksikön
  • vyön ja pidikkeen
  • ilmavirtausindikaattorin ja kalibrointiputken
  • itsestään säätyvän hengitysletkun (polyuretaani)
  • orgaanisen höyryn ja hiukkasten (A2P) suodattimet ja esisuodattimet
  • kahdeksan tunnin akun (NiMH) ja akkulaturin.

Aloitusarja sisältää kaiken tarvittavan, lukuunottamatta päähinettä, joka on valittava erikseen

Pin It on Pinterest