Ensiesittelyssä IRT UV SpotCure 2

Supertehokas kuivainuutuus on saatavilla nyt

Tänä syksynä IRT by Hedson lanseerasi Automeckanika-messuilla uuden sukupolven käsikäyttöisen UV-kuivaimen, IRT UV SpotCure 2. Edeltäjäänsä kolme kertaa tehokkaampi UV-LED-kuivain mullistaa ultraviolettivalokuivauksen.

IRT UV SpotCure 2 -kuivaimen huikeat 132 suurteholediä tekevät laitteesta äärimmäisen tehokkaan

Saamme ilolla ilmoittaa, että olemme saaneet ensimmäiset uudet UV-kuivaimet varastollemme ja olemme päässeet kokeilemaankin niitä. Kompaktisti muotoiltu uutuus sopii käteen loistavasti. Kuivaimessa on 132 suurteholediä, joista jokainen on yksilöllisesti suunnattu oikealla optiikalla kuivattavaan kohteeseen.

Kuivausalue on laajentunut, ja jopa 100 cm halkaisijan kokoinen alue voidaan nyt kuivata kahdessa minuutissa. Lisäksi 70 cm halkaisijaltaan olevan alueen kuivatusajaksi riittää minuutti. Vastaavasti 30 cm aluetta kuivataan noin 20 sekunnin ajan.

Kun johto on kytketty seinään, valitaan ajastimesta haluttu kuivatusaika, ja kuivatus voi alkaa. Lämpötilaohjattu jäähdytys takaa laitteelle pitkän käyttöiän. Automaattinen tallennus muistaa edelliset asetukset seuraavalla käyttökerralla.

Suunnittelussa myös käyttäjää on ajateltu ja suodattimien vaihto-ohje tulee pakkauksen mukana. Mikäli johto on päässyt rikkoutumaan, on senkin vaihto tehty helpoksi, ja johto on saatavilla varaosana. Kuivaimelle on saatavilla myös korkeussäädettävä teline, johon kuivaimen voi asettaa pystyyn paikalleen.

Pin It on Pinterest