Coran suosikit energiansäästöön

Miten säästät energiakustannuksissa hiomakoneen valinnalla – satoja euroja vuodessa?

Paineilmatoimisten hiomakoneiden kompressori tarvitsee moninkertaisen määrän sähköä tuottaakseen saman tehon kuin suoraan sähköverkkoon kytketty hiomakone. Esimerkiksi jos sähkön hinta on 0,18 €/kWh, paineilmatoimisen hiomakoneen sähkölasku voi olla jopa 621,60 € vuodessa* ja sähkötoimisen vain 60 € vuodessa**. Vuoden sisällä sähkölasku on jo moninkertaistunut maailmantilanteen takia.

Hintalaskelmissa on vertailtu 3,6 kW paineilmakompressoria ja Mirkan DEROS -sähköhiomakonetta, jonka teho on 0,35 kW.

* (teho 3,6) x (tunnit 4,0) x (energian hinta 0,18) x (20 työpv/kk) x (12 kk)
**(teho 0,35) x (tunnit 4,0) x (energian hinta 0,18) x (20 työpv/kk) x (12 kk)

Valitsisitko sähköhiomakoneen vai paineilmatoimisen hiomakoneen?

Äärimmäisen nopealla kuivauksella merkittävä energiansäästö

Olemme varautuneet UV-maalituotteiden vallankumoukseen IRT by Hedsonin menestyksekkäällä kuivainuutuudella eli käsikäyttöisellä IRT SpotCure2 -kuivaimella. Kuivausalue on laajentunut, ja jopa 100 cm halkaisijan kokoinen alue voidaan nyt kuivata kahdessa minuutissa. Lisäksi 70 cm halkaisijaltaan olevan alueen kuivatusajaksi riittää minuutti. Vastaavasti 30 cm aluetta kuivataan noin 20 sekunnin ajan. Nopeat kuivausajat näkyvät suoraan sähkön kulutuksen alenemisena, mutta vapauttavat tietysti myös työtilan nopeasti toisille töille.

UV-kuivuvat maalituotteet ovat tulevaisuus.

Nopea kuivaus ja matalat kuivauslämpötilat säästävät energiaa – molemmat ominaisuudet samalla lakalla

PPG D8177 -kirkaslakasta on moneen: se voidaan kuivata nopealla viiden minuutin kuivausajalla tai täysin ilmakuivuvana hieman aikaa lisäten. Loistavat ruiskutusominaisuudet takaavat helpon ja vain minuutteja kestävän ruiskutuksen, tinkimättä erinomaisesta lopputuloksesta.

PPG:n monipuolinen kirkaslakka on optimaalinen valinta myös sähköautojen korjaukseen: sähköauton akku toimii hyvin, kun sen lämpötila on alle 50 °C, ja se voi vaurioitua, jos lämpötila nousee yli 70 °C. Kuumassa alkaa syntyä kaasua, joka pahimmillaan nostaa kennon sisäistä painetta.

Sähköautoa voidaan pitää kuivaimessa (uunissa) vain 60 minuuttia, ettei lämpötila ylity. D8177-kirkaslakan matalien kuivauslämpötilojen ansiosta sähköautojen akut kestävät korjauksen. Samalla säästetään energiaa lämmityksen tuotossa.

D8177-kirkaslakalla on erinomaiset kuivumisominaisuudet tuottavuuden ja energiasäästön osalta.

Pin It on Pinterest