Celette X-Trac – minipenkki ja oikaisulaite

Celette X-Trac on minipenkki jopa 4 000 kilon nostokapasiteetilla. Minipenkki soveltuu monipuolisesti pieniin ja keskisuuriin korjaus- ja oikaisutöihin ja myös käytettäväksi tavallisiin huolto- sekä korjaustöihin. Nostopenkin monikäyttöisyys ilmenee myös nopeasti – ajoneuvo voidaan nostaa renkaista tai helmasta, ja tämä on suuri etu esteettömälle työskentelyalueelle.  

Nostokapasiteettia ja esteettömät työskentelyalueet

Nostokapasiteetti pyöristä nostettuna on 3 000 kiloa. Helmakiinnikkeistä Celette X-Trac kykenee nostamaan peräti 4 000 kilon kuorman 1,6 metrin korkeuteen. Suuren nostokyvyn ansiosta X-Trac soveltuu myös esimerkiksi jigipöydän nostimeksi. Celette X-Trac -oikaisulaite on varustettu 10 000 kilogramman vetosylinterillä, jota on helppo liikutella renkailla.

Vetolaite voidaan kiinnittää suoraan korinoikaisupenkkiin. Kiinnityspisteitä ovat penkin toinen pääty sekä molemmat sivut erillistä kiinnitysosaa käyttäen. Huomioidessa minipenkin mittoja nostimen korkeus ala-asennossa on vain 11 senttimetriä. Rakenne nopeuttaa työskentelyä ja mahdollistaa myös matalien ajoneuvojen vaivattoman ajon nostopenkille. 

Lisävarusteina saatavilla erilaisia kiinnikkeitä ja ajosiltoja eri tarpeiden ja käyttökohteiden mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteys Jasse Karuma, 050 4646755, jasse.karuma@corarefinish.fi

Pin It on Pinterest