Celette Eagle – elektroninen 3D-mittausjärjestelmä

Celeten Eagle 3D -mittausjärjestelmä käyttää teräväpiirtolaseria millisekuntien nopeudella, ja tästä muodostuukin laitteen nopeuteen viittaava nimi. Uusi verkkopohjainen 3D-ohjelmisto näyttää tulokset heti tietokoneen näytöllä. Täydellinen korinmittaus alle kymmenessä minuutissa.

Ohjelmiston hyödyntämä data on kehitetty ja kerätty yhteistyössä autovalmistajien kanssa. OEM (Original equipment manufacturer) data on yleensä autovalmistajien varjeltua tietoa, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille. Celette on kuitenkin toiminut autovalmistajien kanssa yhteistyössä korinoikaisun ja -mittauksen osalta jo monia kymmeniä vuosia, joten se on saavuttanut luottamuksen ajoneuvoteollisuuden eturiveissä.

Eagle-järjestelmä mahdollistaa ajoneuvon korinmittauksen pohjasta purkamatta ajoneuvoa.  Magneeteilla kiinnittyvät mittapäät ovat helposti kiinnitettävissä ja siirrettävissä toiseen mittauspisteeseen. Laser-osoittimen tarkkuus poissulkee mittavirheiden mahdollisuudet verrattuna perinteiseen mittaustapaan.

Eaglen patentoitu mittaustekniikka ei vaadi ajoneuvon tasausta, vaan hoituu vaivattomasti nostimella kaltevuudesta huolimatta. Langaton yhteys mittapäiden ja tietokoneen välillä tekee mittauksista helppoa.

Pyydä lisätietoja: Jasse Karuma, 050 4646 755, jasse.karuma@corarefinish.fi

Uusi Delfleet One F8005 High Performance -sideaine

Tänä keväänä lanseerattu sideaine on odotettu lisä Delfleet One -tuoteperheeseen. Sideaine on kehitetty erityisesti monimuotoisten osien maalaukseen, kuten kuljetuskaluston runkorakenteisiin ja alustojen osiin. Sideaine on erittäin riittoisa tuote, jonka teoreettinen peittokyky on 9–12 m2/l. Käyttövalmis seos on materiaalitaloudellinen vaihtoehto maalaamoille.

Delfleet One F8005 tarjoaa käyttäjälle luotettavan ja alansa parhaan premium-luokan ratkaisun. Tuote lanseerataan F8251 UHS -kovetteen ja F8368 UHS -ohenteen kanssa, joka on kehitetty toimimaan erityisesti airmix- ja korkeapaineruikutuksen kanssa.

Sideaineella on ylivoimainen peittokyky terävissä kulmissa, pulttien ja niittien kannoissa. Se säästää työaikaa ja materiaalia, eikä tarvita erillisiä ruiskutuskertoja haastaviin kohteisiin. Korkean peittokyvyn ja pintajännityksen ansiosta tuote on helppo ruiskuttaa myös korkeapainemenetelmällä.

Uusi sideaine soveltuu raskaskaluston tarpeisiin

Tuotteella on erinomainen liuotin- ja UV-kestävyys. Kiiltävä ja huoliteltu maalipinta helpottaa tuotteiden pesua ja takaa pitkäaikaisen helppohoitoisen lopputuloksen. Lisäksi matalampi kuivauslämpötila ja lyhyempi kuivatusaika säästävät huomattavasti aikaa ja on energiatehokas tapa lisätä maalaamon tuottavuutta ja läpimenoa.

Pin It on Pinterest