Toimitusjohtajan katsaus

TÄSSÄ NUMEROSSA

2

;

Vedenjakajalla

;

3

;

VauriokorjausEXPO 4. – 5.10.2019

;

4

;

Tahto uudistua ja uudistaa

;

6

;

Mikä ihmeen MoonWalk?

;

7

;

Tuskasta tuloksiin

;

8

;

Maalien sekoittamisen uusi aikakausi

;

10

;

Värikarttapäivitykset maksullisiksi vuonna 2020
Työpaja: ProcessManager – toiminnanohjausjärjestelmä

;

11

;

Lappeenrannan Automaalaamo Nokkala Oy
Aika päivittää vanha kaavaohjelma uuteen

;

12

;

Electrocoat-pinnoitetun lokasuojan maalaus PPG-tuotteilla
Testissä uusi Unilux-kirkaslakka

;

13

;

Herkules HLS 3213 AirgoMatic

;

14

;

Cora Akatemia

;

15

;

T4903 High Performance Blender
Akkukäyttöinen Mirka ARP-B 300NV -kiillotuskone

;

16

;

Cubitron II -hiomalaikkakampanja

;

Vedenjakajalla

Elämme vauriokorjauksessa nyt ajanjaksoa, jota muistelemme alan kehityksessä myöhemmin virstanpylväänä tai vedenjakajana.

Vesiohenteisten sävypohjien laaja markkinoille tulo 2000-luvulla mullisti osan työskentelymenetelmistä ja tuotevalikoima uudistui. Nyt saatavilla oleva automatiikka luo kuitenkin ennen näkemättömät mahdollisuudet kehittää läpimenoa ja parantaa tulosta.

Puhumme tulevaisuudessa ajanjaksoista ennen ja jälkeen automaattisten sekoituskoneiden, sillä sekä PPG:n MoonWalk™ -, että Daisy Wheel -laitteistojen vaikutus on juuri niin merkittävä.

Automaattinen väriensekoituskone on yrityksen ylimääräinen työntekijä, joka tarvitsee työnjohdollista opastusta siinä missä perustyöntekijäkin. Milloin ja miten laite tekee työnsä on avainasemassa, jotta ulosmitattavissa oleva hyöty voidaan maksimoida.

Kyse ei ole vain nopeudesta, tarkkuudesta, helppoudesta tai materiaalisäästöistä, vaan ennen kaikkea siitä, miten tämä uusi työpanos osataan parhaiten hyödyntää. Nopein ja tarkin ammattimaalarimestari voi olla konettakin nopeampi, mutta mikä olisikaan lopputulos, jos hän olisikin esimerkiksi viikon ajan tehnyt laskutettavaa työtä sekoittamisen sijaan?

Varaa kalenteriisi VauriokorjausEXPO Rajamäellä 4. – 5.10.2019, missä esittelemme alan edistyksellisimmät työkalut ja ratkaisut. PPG on Sinun yrityskumppanisi.

Antoisia lukuhetkiä

Tom Sandell
Cora Refinish Oy

Pin It on Pinterest