Selkeyttä työarkeen

TÄSSÄ NUMEROSSA

2

;

Selkeyttä työarkeen

;

3

;

Ajankohtaista

;

4

;

Autoklinikka

;

5

;

USI Italia -maalaamolaitteet

;

6

;

Tekninen vinkki
Coran Fleet-koulutus Rajamäellä

;

7

;

Auranmaan Autolle Suomen ensimmäinen MoonWalk

;

8

;

Avaruuskävelyllä VauriokorjausEXPOSSA

;

9

;

PPG Envirobase ja nopea maalausprosessi

;

10

;

Tehoa työvaiheisiin oikeilla laitteilla

;

11

;

Automaalaamo EMS Autoväri aloitti ProMa-käyttäjänä lokakuussa
PPG ja Honda Motor Europe

;

12

;

Selemix Aqua – uutta maaliteknologiaa

;

13

;

Sävyn valintatyökalut uudistuvat
Värimittarikampanja

;

14

;

Kori- ja vaurioterapeutin palsta

;

15

;

Finixa-tuotteet

;

16

;

SATA RPS -kuppikampanja

;

Muutoksen tuulet puhaltavat, ja uudenaikaiset tekniset ratkaisut ovat jo ulottuvillamme. Maalien sekoittamisen automatisointi on sinällään mullistava uudistus, mutta myös monet muut toiminnot kaipaavat selkeyttämistä ja kehittämistä.

Muutos lähtee meistä itsestämme, ja vaikka kehittämisen tarve on sinällään tiedossa, sen selkeä tunnistaminen voi joskus olla haastavaa. Sopisiko seuraava etenemistapa juuri sinun yritykseesi?

Analysoi kriittisesti oma toimintaympäristösi ja havainnoi kehityskohteet ja tarpeet. Panosta sen jälkeen näihin valittuihin kehityskohteisiin askel kerrallaan ja investoi aikaasi tarvittavien muutosten aikaansaamiseksi.

Poista tai säilö muualle harvoin käytetyt ja tarvittavat työvälineet. Selkeytä työympäristö, päätä ja järjestä tarvittavat työkalut ja panosta niiden sijoitteluun. Määrittele työmenetelmät ja varmista koulutuksen avulla tekijöiden osaaminen.

Paranna työergonomiaa ja nopeutta nostinten avulla sekä selkeytä sekoitushuonetta pesulaitteiden, sekoituspöytien ja jätteenkäsittelylaitteiden lisäämisellä.

Yhdenmukaisilla työmenetelmillä ja työkaluilla on yllättävän suuri vaikutus sekä laatuun että työn läpimenoon. Kun prosessit ja menetelmät ovat yhdenmukaiset, on samalla luotu perusta seurannalle.

Tärkeintä on kuitenkin löytää kyky ja halu muutokseen sekä voimia sen seurantaan. Tällä tavalla pysymme, ei pelkästään kehityksen mukana, vaan sen kärjessä.

Antoisia lukuhetkiä

Tom Sandell
Cora Refinish Oy

Pin It on Pinterest