Johtavat tuotteet ja ratkaisut saman katon alta

Cora Refinish Oy: n osaavan henkilöstön ja kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta asiakkaamme saavat nopeaa ja laadukasta palvelua kaikkialla Suomessa. Yhteistyömme Suomen suurimpien maalaamoiden ja ajoneuvoteollisuuden kanssa yhdistettynä maailman suurimman pinnoitevalmistajan asiantuntemukseen, takaa meille vahvat referenssit toimintamme laadusta ja kyvystä tarjota alan parhaat pinnoiteratkaisut.

Henkilöautojen korjausmaalaus

PPG Envirobase ® High Performance  ja Nexa Aquabase-automaalit tarjoavat alan kattavimman vesiohenteisen värivalikoiman alhaisella VOC-pitoisuudella. Maalausjärjestelmät täyttävät OEM-valmistajien laatuvaatimukset. PPG on markkinoiden ensimmäinen maalivalmistaja, jonka valikoimasta löytyy automaattinen väriensekoituskone, MoonWalk®.

Raskaskalusto ja hyötyajoneuvot

PPG Delfleet ja Delfleet One ovat ensimmäisiä nimenomaan raskaskalusto- ja hyötyajoneuvoille suunniteltuja maalausjärjestelmiä. Näyttävä maalipinta ja erittäin vahva korroosionkesto nostavat maalatun ajoneuvon laadun ja käyttöiän aivan uudelle tasolle.

Kevytteollisuudessa Selemix® System -tuoteperhe soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan lujaa ja näyttävää maalipintaa, huippuluokan tartuntakykyä, sekä korkeaa korroosionsuojaa. Direct-to-Metalpintamaalijärjestelmällä maalaat ilman pohjamaalia suoraan paljaalle metallille. Selemix® Aqua yhdistää vesiohenteisten tuotteiden ympäristöedut ja kertamaalien tehokkuuden. Kun näihin lisätään erinomainen kuivumisnopeus, Fast Curing System – on tuote todellinen vaihtoehto liuotinohenteisille pintamaaleille.

Oikeat laitteet ja työvälineet

Tuotevalikoimastamme löydät sopivat ratkaisut vapauttamaan työaikaa maalaamossa ja nopeuttamaan läpimenoa. Meillä on alan kattavin valikoima vauriokorjauksessa tarvittavista tuotteista, maalauskammioista maaliruiskuihin.

USI Italia – maalauskammioiden ja esikäsittelytilojen mallistosta löydät yrityksesi tiloihin ja toimintaan sopivimman vaihtoehdon.  Hedsonin IRT-kuivaimet, Drester-pesurit ja Herkules-ajoneuvonostimet sekä Celetten korinoikaisulaitteet. Näillä alansa huipputuotteilla teet laadukasta työtä vuodesta toiseen. Palveluihimme kuuluvat myös maalaamosuunnittelu sekä laitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Hyödyntämällä sähköisiä työkalujamme ja ratkaisujamme kehität maalausprosessin eri työvaiheita ja vapautat aikaa tuottavaan työhön. Tuotannon tehokkuuden seurannan takaavat ProcessManager  -tuotannonohjaus ja varastonhallintajärjestelmät ja korjausmaalauksessa käytettävä  PaintManager XI  -kaavaohjelma. Nämä järjestelmät yhdessä tarjoavat ainutlaatuista dataa työn laadusta, tehokkuudesta ja läpimenoon käytetystä ajasta. Järjestelmistä saat suunnitteluun, resurssien varaamiseen ja seurantaan tarvittavat tunnusluvut sekä reaaliaikaiset tiedot tuotteiden varastotilanteesta.

PPG MoonWalk automaattiseen värinsekoituskoneeseen liittyy RapidMatchGo värimittari. Värimittarilla tunnistetaan korjausmaalattavan auton alkuperäinen väri ja PaintManager XI kaavaohjelma, laskee valmistusreseptin oikealle määrälle. Moonwalk sekoittaa toivotun sävyn jopa kymmenen kertaa ihmistä tarkemmin.

Asiakaslähtöisyys
Asiantuntemus sekä ratkaisukeskeinen asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme kulmakiviä. Toimintaamme ohjaa halumme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja teknisesti alansa ehdotonta huippua. Panostamme palveluun ja tarjoamme asiakkaillemme huomispäivän ratkaisuja jo tänään.

Pin It on Pinterest