Seuraa Mirka DEROS -hiomakoneen suojahelman kulumista

Tarkkaile hiomakoneen suojahelman kulumista (koneen ja alustan välissä). Suojahelman tarkoitus on olla tiiviisti alustassa kiinni ja ylläpitää hyvää pölynpoistotehoa sekä toimia alustan pyörimisjarruna hiomatyön päättyessä. Suojahelman kuluessa vaihda se uuteen (tuotenro 8993010011).

Alkuperäisen alustan mukana on toimitettu useampi aluslevy. Suojahelman kuluessa poista yksi aluslevyistä kerrallaan, niin ylläpidät hiomakoneen suunnitellun tiiveyden alustan ja rungon välillä. Kun kaikki aluslevyt on poistettu, tilaa uusi suojahelma ja alusta.

Suojahelma

Tekninen vinkki
Mikäli haluat kasvattaa työskentelynopeutta isommissa ja karkeammissa hiontatöissä, on suositeltavaa käyttää suuremmalla epäkeskoliikkeellä varustettua konetta. Hio kuitenkin samalla tai hienommalla karkeudella, kuin hiottaessa viiden millimetrin epäkeskoliikkeellä.

Mirkan hiomakonehuolto
Mahdollisissa ongelmatapauksissa Mirkan hiomakonehuolto kytkee koneen analysointiohjelmaan Bluetooth-yhteyden avulla, jolloin laitteen tarkat käynnistyskerrat ja käyttöaika voidaan selvittää. Ohjeita ja esittelyvideoita löydät osoitteesta www.mirka.com/fi/fi/ sekä Mirkan Youtube-kanavalta.

Aluslevyt

Pin It on Pinterest