Uraauurtava pinnoitejärjestelmä

Delfleet One® High Performance on innovatiivinen maalausjärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjälleen ennennäkemättömän helpon ruiskutettavuuden, eriomaisen peittokyvyn ja kiillon. Maalaamo saavuttaa käyttäessään Delfleet One High Performance -maalausjärjestelmää vähemmän (VOC) päästöjä, pienemmän materiaalinkulutuksen, lyhyemmän kuivausajan ja sitä myötä myös energiasäästön. Tuote sopii myös ilmakuivatukseen eikä välttämättä vaadi uunikuivatusta.

Maalari pystyy hallitsemaan prosessia kahden kovettajan ja viiden eri ohenteen avulla riippuen maalausolosuhteista: ilmanvaihto, lämpötila ja suhteellinen kosteus. Prosessiin vaikuttavat myös maalauskohde ja kappaleiden koot, sekä kuinka nopeaa maalausprosessia haetaan. Delfleet One High Performance -maalausjärjestelmä täyttää raskaskalustomaalauksen korkeimmatkin standardit ja laatuvaatimukset. Delfleet One High Performance soveltuu niin uusiin kuin huoltomaalattaviin päälirakenteisiin ja ohjaamoiden maalaukseen.

Käyttäjäkokemuksia Delfleet One High Performancella on esimerkiksi Uudenmaan Puhallus ja Maalaus Oy:llä (UPM), joka käyttää Delfleet One High Performance -pintamaalin ja Selemix sävytettävää -epoksiyhdistelmää. ”Pohjana Selemix 7-413 -epoksi takaa pitkäaikaisen, laadukkaan, nopean ja helposti saavutettavan premium-luokan pohjustuksen.  Delfleet One High Performance sideaine F8000 taasen korkealuokkaisen, kaikki laatuvaatimukset täyttävän, pintamaalauksen.”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Janne Mattila.

Pin It on Pinterest