Cora-yhtiöt 40 vuotta – juhlavuosi huipentuu

Cora-tiimi AKL-Tech Day:ssä: vasemmalta Rauno Huopainen, Tom Sandell, Sami Huopainen ja Jani Salminen

AKL Tech Day kokosi jälkimarkkinoinnin ammattilaisia Jyväskylään 27.9.2022

AKL Tech Day -tapahtuma kokosi Jyväskylän Paviljonkiin yli 300 autoalan ammattilaista keskustelemaan alan tulevaisuudesta, osaavan työvoiman ja koulutuksen kehittämisen tarpeista.

Cora Refinish osallistui tähän tapahtuman kumppanina ja esittelijänä. Keskustelimme kävijöiden kanssa ajankohtaisista asioista, kuten nykyaikaisen vauriokorjaamon toiminnanohjauksesta, värien sekoittamisen ja varaston automatisoinnista sekä toiminnanohjausjärjestelmän avulla kerättävien tietojen hyödyntämisestä johtamisessa ja kehittämisessä. Kiitoksia kaikille kävijöille mielenkiinnosta ja keskusteluista.

Jasse Karuma esittelemässä Dresterin BoXer Quattro Combo -laitteistoa

Webinaarisarja käynnistyi 2.11.2022

Cora Refinish käynnisti tänä syksynä webinaarisarjan, jonka ensimmäisessä osassa esittelimme ruiskunpesuhuoneen varustelua laitteiston, tarvikkeiden ja suojavälineiden osalta. Esittelijöinä toimivat tekniset asiantuntijamme Jasse Karuma ja Tom Sandell. Tulemme järjestämään webinaareja aktiivisesti, joten pysy kuulolla.

Uppoudumme webinaarisarjassa syvälle tuotteidemme toimintaan ja etuihin – tulethan mukaan ensi kerralla. Etkö päässyt ensimmäiseen osaan? Tiedustele webinaaritallennetta meiltä asiakaspalvelu@corarefinish.fi

ProMa-benchmark -tapahtuma Helsingin Jäähallilla 5.12.2022

ProcessManager-käyttäjiä kokoontui ympäri Suomen keskustelemaan, kuinka nykyaikainen vauriokorjaamo voi kehittää toimintaansa hyödyntäen tietoa ja tehokasta toiminnanohjausjärjestelmää. Tapahtumassa aloitettiin benchmarkkaus eli vertailu yritysten tunnuslukujen välillä. Näin yrittäjät saavat arvokasta tietoa siitä, missä oma yritys menestyy ja missä asioissa voidaan menestyä entistä paremmin. Samalla esiteltiin uusia ominaisuuksia, joita ProcessManager-ohjelmaan on lanseerattu.

Vilkas keskustelu ja käytännön kokemukset antoivat osallistujille vinkkejä siitä, kuinka muut hyödyntävät ohjelmaa. Suurimpana uudistuksena on töiden jakaminen työntekijöille entistä tarkemmin sekä sähköinen allekirjoittaminen. Lue muista uudistuksista sivulla 10.

Paljon keskustelua herätti tilastojen tuottaminen ProMa-tietokannasta (API-rajapinnasta). Tällä tavoin reaaliaikaista dataa voidaan syöttää vauriokorjaamon omiin järjestelmiin tai vaikka Excel- tai PowerBI-järjestelmään.

Tapaamisen hyöty kumppaneillemme on merkittävä, ja päätimme järjestää tapaamisia säännöllisesti. Tule sinäkin mukaan seuraavalla kerralla ja kerää hyödyt oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Pikkujouluristeily kumppaneidemme kanssa

Noin 90 vauriokorjausalan ammattilaista lähti mukaan, kun Cora kutsui heidät viettämään yhteistä aikaa ja juhlistamaan päättyvää vuotta.  Oli mahtavaa järjestää perinteinen yhteinen reissu muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tapahtumissamme on perinteisesti todella rento ja hauska ilmapiiri. Juhlinnan keskellä voi vaihtaa myös näkemyksiä siitä, kuinka ala kehittyy tulevaisuudessa, kun paikalla on alan huippuosaajia. Alkutilaisuudessa muistelimme hieman Coran 40-vuotista historiaa vauriokorjausalan kehittäjänä Suomessa.  Laadukas työskentely jatkuu edelleen, ja pikkujouluteemaan sopien vauhti vain kiihtyy.

Tapahtuma alkoi Coran ja Coralaisten historian esittelyllä

Pin It on Pinterest