Työpaja: ProcessManager-toiminnanohjausjärjestelmä


Työpaja: ProcessManager-toiminnanohjausjärjestelmä

Kuvassa vasemmalta: Jakob Neergaard Pedersen, Kirsi Nordström, Dan Nordström, Sami Huopainen, Jarmo Peltomaa, Tero Julkunen ja Tom Sandell.

Kutsuimme ProcessManager-ohjelman kehittäjän Jacob Neergaard Pedersenin Tanskasta kertomaan ohjelman toiminnallisuuksista ja uusista ominaisuuksista.  Jacobilla on laaja näkemys ohjelman käytöstä eri puolilla Eurooppaa erikokoisissa maalaamoissa.

Työpajaan saapui ProMa-käyttäjiä ympäri Suomen. Vilkas keskustelu ja käytännön kokemukset antoivat osallistujille vinkkejä siitä, kuinka muut hyödyntävät ohjelmaa. Keskustelua herätti muun muassa avainlukujen ja työvaiheiden seuranta, ja kuinka oman maalaamon tehokkuutta verrataan muihin ProMa-käyttäjiin. Myös Jacob sai kotiin viemisiksi kasan kehitysideoita.

Keskustelussa nousi esille muutamia avainkohtia, kehuja sai erityisesti uudistettu integraatio Cabas-järjestelmän kanssa. Peltikorjaamon tekemästä Cabas-laskelmasta tiedot siirtyvät automaattisesti ProMaan maalaamon käytettäväksi. Kun työt etenevät ProMassa laskutusvaiheeseen, voit olla varma, että kaikki tieto on yhdessä paikassa, ja työt tulee laskutettua oikein ja oikea-aikaisesti.

Koska käyttäjien vaatimukset sekä ohjelma itse kehittyvät jatkuvasti, ovat päivän mittaiset työpajat tehokas tapa saada jaettua osaamista ja vietyä kehitystoiveita eteenpäin.  Työajanseuranta, automaattiset teksti- ja sähköpostiviestit auton omistajille, maalaamokapasiteetin suunnittelu, vuokra-autojen varauskalenteri ja moni muu järjestelmän ominaisuus otettiin käyttöön asiakasmaalaamoissamme heti työpajan jälkeen.

Ota täysi ProMa nyt käyttöösi. Seuraa mitä maalaamossasi tapahtuu ja tule jakamaan kokemuksesi seuraavaan työpajaamme.

Pin It on Pinterest