ST-Kolarikeskus panostaa huippuosaamiseen

Uudet värityökalut ovat tehneet vaikutuksen Jani Ussaan ja Petri Kantoon.

Tampereen Lakalaivassa toimiva autojen kolarikorjaukseen erikoistunut ST-Kolarikeskus on ottanut käyttöön uuden värivalintatyökalun, joka on suunniteltu helpottamaan vauriokorjausalan ammattilaisten työtä.

Yritys, jonka juuret juontavat Automaalaamo P. Kannon vuonna 2010 alkaneeseen toimintaan, on kehittynyt vuosien varrella erikoistuen myös kolarikorjauspuolelle. Vuonna 2021 toteutetun yrityskaupan myötä toiminta on laajentunut entisestään, ja nykyisin yritys toimii Valkeakoskella sijaitsevan ST-Autokeskuksen tytäryhtiönä kantaen nimeä ST-Kolarikeskus.

Yhdessä nämä kaksi yritystä muodostavat täyden palvelun paikallisen kokonaisuuden Pirkanmaalla tarjoten kolarikorjaus-, maalaus-, huolto- ja automyynnin palvelut. ST-Kolarikeskus ja ST-Autokeskus työllistävät yhdessä lähes 30 autoalan ammattilaista.

ST-kolarikeskuksessa työskentelee yrittäjän, Jani Ussan, lisäksi kolme peltiseppää ja kolme maalaria, jotka kaikki ovat alansa ammattilaisia. Yrittäjä Jani Ussa tuo mukanaan laajan kokemuksen alalta: hän on toiminut vahinkotarkastajana 15 vuotta ja peltikorjaajan töistä on paljon kokemusta. Yritys on omistuspohjaltaan 100 % pirkanmaalainen yritys. ST-Kolarikeskus on Ford-sertifioitu, ja suurin osa yrityksen töistä tulee vakuutusyhtiöiden kautta, mutta asiakkaina on myös yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Värivalinta vuodelta 2024

Yrityksen toiminnassa tärkeintä on asiakastyytyväisyys ja vakuutusyhtiöiden tyytyväisyys palveluun. Tähän auttavat nykyaikaiset ratkaisut. Maalaamovastaava Petri Kanto, jolla on yli 20 vuoden kokemus PPG-maaleista, kertoo olevansa erittäin tyytyväinen uuteen PPG LINQ -värivalintatyökaluihin. PPG LINQ -järjestelmällä valitaan väri täysin digitaalisesti PPG DigiMatch -värikameran ja PPG VisualizID -ohjelmiston avulla. Työkalu on nopeuttanut värivalintaa merkittävästi, ja myös värimallien ruiskuttaminen on vähentynyt.

ST-Kolarikeskus on siis ottanut askelen kohti entistä tehokkaampaa ja tyytyväisempää kolarikorjausprosessia uuden värivalintatyökalun avulla. Tämä panostus nykyaikaiseen teknologiaan heijastaa yrityksen sitoutumista alan huippuosaamiseen ja asiakastyytyväisyyteen.

ST-Kolarikeskus etsii uusia tekijöitä

Jani Ussa kertoo, että yritys on sitoutunut jatkuvaan kehitykseen pysyäkseen alan aallonharjalla ja kasvaakseen. Yritys etsii nyt neljättä peltiseppää ja neljättä maalaria vahvistamaan tiimiään. Ussan mukaan yritys on tyytyväinen Cora Refinishin tekniseen tukeen ja tuotteisiin.

Pin It on Pinterest