Selemixin helppous vakuutti Rasmetin

Terästä ja kaasua Raaseporista

Rasmet on toimittanut terästuotteita ja hitsauskaasuja Raaseporin alueelle jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös CNC-ohjattu ja manuaalinen koneistus sekä leikkuu-, sorvaus- ja jyrsintätyöt.

Rasmetilla on laaja tuote- ja palveluvalikoima, ja he tarjoavat myös räätälöityjä ratkaisuja kaiken kokoisiin projekteihin aina suunnittelusta asennukseen. Asiakaskunta koostuu teollisuuden ja yritysten toimijoista sekä yksityishenkilöistä.

”Selemix ei vaadi erikoisosaamista”

Rasmet sai Corasta monipuolisen kumppanin

Maaliskuussa 2023 Rasmet otti maalaamossaan käyttöön Selemix®-sävytyslinjaston, johon valikoitui sideaineeksi Selemix®-tuoteryhmästä suoraan metallille tarkoitettu polyuretaanimaalisarja 7-53X Direct to Metal.

”Selemixillä saadaan aina kaunis pinta ja maalaaminen on helppoa. Selemixin käyttöön ei tarvita erikoisosaamista – voisi jopa sanoa, ettei tarvitse osata edes maalata”, Rasmetin maalari naurahtaa.

Kumppanuuden myötä Cora alkoi toimittaa yritykselle myös maalaustarvikkeita. Useat automaalipuolen maalaustarvikkeet soveltuvatkin loistavasti myös teollisuuden sovelluksiin.

Nopeat toimitukset ilman hukkamateriaalia

Lähes vuoden käyttökokemuksen jälkeen Rasmetilla ollaan erittäin tyytyväisiä Selemixin valintaan. Toimitukset ovat nopeit, eikä maaleja tarvitse enää hakea tai odotella. Sävyjä voidaan tehdä vain tarvittavan määrän, ja ylimääräisten purkkien määrä on vähentynyt. Tarvittaessa Rasmet saa Coralta sävytettynä myös suurempia eriä.

Pin It on Pinterest