Pal-Metalli valitsee Selemix Direct Pron ylivoimaisen pinnan

Yli 40 vuotta alumiinia ja terästä

Pal-Metalli on vuodesta 1982 toiminut yritys, joka valmistaa metalliprofiilisia ulko- ja sisäovia alumiinista ja teräksestä. Yrityksen valmistamat palo-ovet ovat EI30- ja EI60-luokissa. Pal-Metalli toimittaa myös julkisivuikkunoita ja lasiseiniä. Ammattitaitoiset työntekijät valmistavat teräsrakenteet, pinnakaiteet sekä käsijohteet erilaisiin kohteisiin. Yritys tarjoaa myös asennuspalvelun kaikille tuotteilleen.

Selemix Direct Pro teki vaikutuksen

Jo ensimmäisessä maalauksessa todettiin Selemix Direct Pron huippuominaisuudet: maalin kuivumisnopeus, peittävyys ja erinomainen kovuus maalin kuivuttua. Tuotteet kestävät paljon paremmin asennusta ja paikkamaalausten tarve on vähentynyt huomattavasti. Lisäksi maalilla on erittäin hyvät maalausominaisuudet. Kuivumisnopeuden ansiosta myös tuotannon läpimeno saadaan tarvittaessa tuplattua.

Cora toimitti Pal-Metallille Selemix-sekoitusjärjestelmän, ja nyt kaikkien sävyjen sävyttäminen onnistuu – vaikka hetkeä ennen maalausta.

”Sävyjä ei tarvitse enää hakea, odotella tai varastoida. Sävyä voi sekoittaa juuri sen määrän, minkä tarvitsee. Hukkamaaleja ei kerry varastoon. Riittää, että varastossa on vain sävytyspohjia”, toteaa Tuomas Kyllönen.

Pal-Metalli valitsi maaliksi Selemix Direct Pro -tuotteet maaliskuussa 2023.

Kysy lisää Selemix Direct Prosta:

Terhi Heininen myyntipäällikkö, teollisuusmaalit
050 375 6491
terhi.heininen@corarefinish.fi

Pin It on Pinterest