Cora suunnitteli Maalaamo Röyskön uudet tilat

Cora-ukko on koristanut maalaamon sisäänkäyntiä jo vuodesta 1985.

Jo vuodesta 1964 toiminut Maalaamo Röyskö on siirtynyt entiselle tapettitehtaalle Lappeenrannan Lampikankaalle. Vuosien varrella maalaamon toiminta on keskittynyt raskaan kaluston ja metallirakenteiden maalaamiseen. Röyskön myymälä on Coran pitkäaikainen jälleenmyyjä, ja PPG-maalit ovat kuuluneet yrityksen valikoimaan jo vuodesta 1985.

Uusi maalaamohalli on poikkeuksellisen suuri: tilaa on 40 x 10 x 4,70 m ja avoin maalaustila on ATEX-tilaluokiteltu. Merkittävimpiä asiakkaita ovat Toplift Finland Oy ja Szepaniak Oy. Röyskö valitsi uuteen maalaamoonsa USI Italian ilmanvaihtolaitteiston tarjotakseen premium-olosuhteet asiakkaidensa kalustolle.

Nykyaikainen maalaamo

Maalaustilan sivuseinille asennettiin 11 imuseinälaatikkoa. Yhdistettynä USI Italian kuumailmakehittimeen ja suorakytkettyihin turbopuhaltimiin, joissa on myös taajuusmuuntajat, ne takaavat maalaamoon monia etuja: tasaisen ilmamäärän suodattimien tukkeutuessa, pidemmät suodatinvaihtovälit, alhaisemmat käyttökustannukset, korkean hyötysuhteen ja alhaisen energiankulutuksen suorakytkennän takia (ei hihnoja).

Tuloilmayksikkönä toimii USI Multispeed tm -kuumailmakehitin RAC150TU, jossa lämmitetty tuloilma ohjataan maalaustilan tasauskattoon. Säätöpellein varustettu tasauskatto mahdollistaa ilman ohjauksen maalaustyön tarpeen mukaan maalaustilan etu- tai takaosaan tai vaihtoehtoisesti tasaisesti koko maalaustilaan.

Etätuella varustettuun DGTouchLite -käyttöpaneeliin räätälöimme asiakkaalle soveltuvat ohjelmat, joita on mahdollista myös tehdä lisää ja muokata tulevaisuuden tarpeen mukaan sopiviksi. Kokonaisuudessaan monikäyttöinen laitteisto takaa turvallisen ja käyttäjäystävällisen ympäristön erilaisille maalaustöille.

Pin It on Pinterest