Autovahauksen luottotuotteet

Finixa on tuonut markkinoille erittäin laadukkaan ja helppokäyttöisen vahan. SPW05-sprayvaha antaa autolle välittömän suojan ja korkean kiillon. Käytettäessä juuri pestyyn autoon vaha nopeuttaa auton kuivumista vedestä.  Yhdessä Finixan All In One Car-autoshampoon (CSH05), painepullon (LSP20) ja mikrokuituliinan (POL40) kanssa käytettynä saat vahauksesta täydellisen lopputuloksen.

”Vaha ruiskutetaan painepullosta puhtaalle auton pinnalle. Tämän jälkeen huuhdellaan heti painepesurilla tai odotetaan vahan kuivumista. Sitten kiillotetaan käsin puhtaalla mikrokuituliinalla. Vaha ei jätä jälkiä pintoihin kuivuessaan”, kertoo Coran teknisestä myyntitiimistä Petteri Jokinen. SPW05-sprayvaha on silikonivapaa tuote ja näin ollen turvallinen käyttää maalaamo-olosuhteissa. Roskanpoistokiillotuksen jälkeen vaha auttaa poistamaan hologrammijälkiä.

Asiakkaamme luottavat Finixan tuotteisiin. Ålands Fordonsskadecenter Ab:n toimitusjohtaja Andreas Backlund kertoo SPW-vahan käyttökokemuksesta: ”Pesemme jokaisen luovutettavan auton ja käytämme SPW-vahaa, ruiskutamme pesun jälkeen vahan painepullolla auton pintaan ja huuhtelemme heti painepesurilla. Prosessi nopeuttaa auton kuivumisaikaa vedestä merkittävästi. Luovutamme useamman auton päivän aikana, joten vahan käyttö on oleellista läpimenon kannalta. Vaha tekee kuluneestakin maalipinnasta kiiltävän; Tämä on parantanut asiakastyytyväisyyttämme, auto on puhdas ja kiiltävä luovutettaessa. SPW luo autoon hydrofobisen pinnan eikä jätä valumajälkiä mihinkään auton osiin. Hinta/laatusuhde ja riittoisuus kohtaavat hyvin tuotteessa. Olemme kokeilleet muita markkinoilla olevia vahoja ja todenneet että SPW toimii parhaiten käytössämme. SPW on hyvä combo yhdessä Finixa All In One Car Shampoon kanssa”.

Pin It on Pinterest