Auranmaan Auto valitsee USI Italian premium-ratkaisut

Auranmaan Auto, Pöytyällä sijaitseva arvostettu kolarikorjaamo ja automaalaamo, ottaa askeleen kohti huipputeknologiaa ja tehokkuutta uusien laitteiden myötä. Uusi kumppanimme on nyt entistäkin valmiimpi tarjoamaan ensiluokkaista palvelua ja laatua asiakkailleen.

Auranmaan Auto on valinnut laitevalmistajakseen arvostetun premium-luokan toimijan, USI Italian, tarjotakseen asiakkailleen alan huippulaatua. Uusi läpiajettava USI Italia Chronotech -maalauskammio on suunniteltu tarjoamaan optimaaliset olosuhteet maalaukseen varmistaen entistäkin tasaisemmat ja kestävämmät lopputulokset. Työergonomian takaa maalauskammion lattiaan upotettu paineilmatoiminen Herkules HLS1200 -nostin.

Auranmaan Auto on ottanut käyttöön kahden auton esikäsittelytilan USI Italia Fastech Synchron, joka tehostaa korjausprosessia entisestään. Tämä mahdollistaa optimaalisen työympäristön nopeuttaen ja tehostaen korjausprosessia ja lyhentäen odotusaikoja. Esikäsittelytilan lattiaan on upotettu myös paineilmatoiminen nostin, Herkules HLS3213 Airgomatic DUO, jolla ajoneuvo saadaan nostettua renkaista tai helmoista työskentelyn helpottamiseksi.

USI Italian maalinsekoitus- ja ruiskunpesuhuone

PPG-automaalit ansaitsevat parhaan mahdollisen ympäristön. Auranmaan Auto tarjoaa sen nyt uuden maalien sekoitus- ja ruiskunpesuhuoneella. Nyt käytössä on aina laadukkaat ja oikein sekoitetut maalit, kun maalit sekoitetaan automaattisella värinsekoituskoneella PPG MoonWalkilla. Yhteenvetona voimme sanoa, että Auranmaan Auto keskittyy uusilla laitteillaan vahvasti laatuun ja tehokkuuteen.

Pin It on Pinterest