Tyytyväinen MoonWalk käyttäjä

Automaalaamo J.Karhumäki Oy on Jouko Karhumäen vuonna 1993 perustama automaalaamo ja kolarikorjaamo, Riihimäellä Mattilanpellon teollisuusalueella Tehtaankatu 8:ssa.

Automaalaamo J.Karhumäki aloitti yhden miehen maalaamona Riihimäen Torikadulla, toimien siellä 23 vuotta. Toiminnan kasvaessa yritys muutti isompiin tiloihin vuonna 2016. Uusi kiinteistö on yrittäjälle tuttu jo 30 vuoden takaa, jolloin Jouko työskenteli silloisessa Kaupungin portinauto- ja moottorihuolto Oy.ssä.

Tällä hetkellä yritys työllistää 3 maalaria, läpimenon ollessa 80 työtä kuukaudessa. ’Alan kehityksen yleinen haaste, varsinkin yksityisyrittäjille, on vakuutusyhtiöiden vahva ohjaaminen, joten työn jäljen on oltava ensiluokkaista. Moitteeton työnjälki takaa asiakaskunnan tyytyväisyyden ja jatkuvuuden’ yrittäjä toteaa.

Uudistuksia yrityksen sisällä on tapahtunut ja vuonna 2019 yhtiö valitsi yhteistyökumppanikseen Coran ja PPG – tuoteperheen. Automaalaamo J. Karhumäki Oy haluaa olla laadukas ja kehityksen kärjessä oleva automaalaamo. Cora kuunteli Karhumäen toiveita, ja toiveisiin löytyi vastaukset; Moonwalk ja ProcessManager.

Painopisteenä PPG:n automaattisen väriensekoituskoneen hankintaan olivat ajankäytön tehostus, keskittyminen oikeisiin asioihin ja halu olla edelläkävijä. Helpottamalla maalarin jokapäiväistä työtä työteho ja motivaatio paranee siistissä työympäristössä. ProcessManager – varastonhallinta ja Moonwalk työskentelevät yhdessä automaattisesti ilman ylimääräisiä puheluita maalin tilaamiseen.

Osaamista löytyy talosta laajalti. Maalareilla on yli 15 vuoden työkokemus ja kaikki automaalauspalvelut löytyvätkin saman katon alta, tuulilasien vaihdoista ylimaalauksiin asti. Yrittäjän tulevaisuuden näkymä on halu kehittyä itsenäisenä kolarikorjaamona.

Laajin asiakaskunta on alihankintamaalausta K-Caaralle sekä Riihimäen ja Hyvinkään alueen yksityisille yrityksille. Yrittäjä on ylpeä toimivasta kokonaisvaltaisesta ratkaisusta: kaikki alusta loppuun toimii, asiakkaan auton luovutuksesta, valmiin auton noutoon.

Cora on ollut reilu yhteistyökumppani ja haasteista on selvitty kommunikoimalla” – toteaa Karhumäki.

Pin It on Pinterest