Ahvenanmaan kolme suurinta autoliikettä perustivat yhteisen vauriokorjaamon

Autoliikkeet Bifa Ab BilfirmaHå-We Bil Ab ja Zebrabil Ab ovat perustaneet vauriokorjaukseen keskittyvän yhteisyrityksen. Ålands Fordonsskadecenter Ab on vauriokorjaamo, joka suorittaa ajoneuvojen muovi- ja peltikorjaustöitä sekä automaalausta. 

”Kaikilla kolmella autoliikkeellä on olemassa olevat mekaaniset korjaamot, joissa suoritamme asiakkaidemme autojen huoltoja. Sitä vastoin olemme kaivanneet hyvin toimivaa peltikorjaamoa ja maalaamoa. Vauriokorjaamoyhtiön perustamisen ansiosta voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua”, kertoo toimitusjohtaja Simon Holmström Zebrabil Ab:sta. 

“Skadecenter tulee käynnistyttyään keskittymään ensisijaisesti omistajayhtiöiden edustamiin omiin merkkeihin, mutta tavoite on luonnollisesti kyetä palvelemaan koko Ahvenanmaan markkinoita automerkistä riippumatta”, toteaa toimitusjohtaja Tony Saarinen Bifa Ab Bilfirmasta. 

”Vauriokorjaamon toimitusjohtaja on Andreas Backlund, jolla on pitkä ja kattava työkokemus autoalalta ajoneuvojen korjausten ja huoltojen parista. Vuodesta 2013 lähtien Andreas on työskennellyt eri rooleissa Pohjola Vakuutuksessa”, sanoo toimitusjohtaja Niclas Fagerlund Hå-We Bil Ab:sta. Fagerlund itse toimii uuden vauriokorjaamoyhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Uuden vauriokorjaamon varusteisiin kuuluu mm. Celette X-Trac -minipenkki ja peltikorjaamon tarviketoimitukset hoidetaan nykyaikaisesti ProcessManager-varastonhallintajärjestelmän avulla.

Oman maalaamon valmistuttua värien sekoitukset hoituvat automaattisesti PPG MoonWalk -sekoituskoneella. Nykyiset maalaustyöt tehdään alihankintana yhteistyömaalaamossa, jossa työtilaukset ja kuljetukset hallinnoidaan ProMa -toiminnanohjausjärjestelmällä.

Pin It on Pinterest