PPG-asiakkaat ovat tyytyväisiä uuteen aikakauteen

PPG:n automaattinen MoonWalk-väriensekoituskone on herättänyt mielenkiintoa ympäri Suomen. Uusia toimituksia on tulossa kuluvalle kesälle jo useita. 

Lue lisää ”Mikä ihmeen Moonwalk?”

Mielenkiinnon kasvu automaattista sekoituskonetta kohtaan tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, varsinkin kun puhutaan innovatiivisesta ja ympäristöystävällisestä laitteesta, joka säästää työaikaa ja pitää sekoitushuoneen siistinä sekä turvallisena. 

Suomen ensimmäisen PPG MoonWalk-käyttäjän Auranmaan Auto Oy:n toimitusjohtaja Miika Sahalaakso antoi suoraa palautetta laitteen toiminnasta. Laite asennettiin heille käyttökuntoon lokakuussa 2019. 

”Ainakin tuo laite vapauttaa maalarin työaikaa muihin tehtäviin maalinsekoituksen ajaksi. Pienien maalimäärien sekoittaminen on helpompaa, kun tarkkuus on käsin sekoitusta tarkempi”, kertoo Miika. 

Sävyjen sekoittamisen uusi aikakausi pitää sisällään jopa 10 kertaa tarkemmat sekoitukset verrattuna käsin tehtyyn punnitukseen

Automaattinen sekoituskone tuottaa huomattavasti paremmin täsmääviä sävyjä ja tätä kautta maalaamon työn laatu paranee. Automatisointi poistaa sekoitusprosessista inhimilliset virheet. ”Laitetta voisi suositella jokaiseen Suomen maalaamoon juuri noiden edellä mainittujen ominaisuuksien perusteella. Kokonaisuutena se helpottaa ja vapauttaa työntekijän aikaa niihin töihin, mitkä eivät MoonWalk-koneella onnistu”, Miika toteaa.  PPG MoonWalk on kehitetty minimoimaan maalijätteen määrää, jolloin maalaamossa voidaan nauttia siististä maalinsekoitushuoneesta ilman roiskeita. Avatut maaliastiat säilyvät itse laitteessa, joka kokonsa puolesta sopii jokaiseen sekoitushuoneeseen.  ”MoonWalkilla on myös mahdollista pienentää varastoarvoja. Laite näyttää pullojen sisällön määrän, eikä kaikkia pulloja tarvitse siis olla varalla, mikäli kulutus on pientä. Ja kyllähän tuo laite tuo myös uskottavuutta toimintaan, kun laitteisto on viimeisen päälle ja panostetaan siihen, että asiat tehdään niin hyvin kuin olemassa olevalla tekniikalla voidaan tehdä”, toteaa Miika lopuksi. 

Esittelemme seuraavissa asiakaslehdissämme lisää Suomen PPG MoonWalk-käyttäjiä. Olethan sinäkin heidän joukossaan?

Referenssit: Korimekaanikot Pirkanmaan Oy ja Automaalaamo J.Karhumäki Oy

Pin It on Pinterest