Pääkirjoitus 4-23

2

;

Vastuullinen kehittäminen

;

3

;

Ajankohtaista

;

4

;

Vauriopiste on siirtynyt PPG:n
digitaaliseen ympäristöön

;

5

;

Pal-Metalli valitsee Selemix Direct
Pron ylivoimaisen pinnan

;

6

;

Tähtäimenä Ahvenanmaan
valloitus kolarikorjauksessa

;

8

;

Markkinoiden suosituin värinsekoituskone
MoonWalk leasing-sopimuksella

;

9

;

CoraShop on avoinna nyt!

;

10

;

Maalauskammion valinnassa
ilmanvaihdolla on merkitystä

;

12

;

Esittelyssä SATAjet 5500 1.3cc

;

13

;

ProcessManagerilla aina tehokas
varasto

;

14

;

Suodattimet vaihtoon

;

15

;

Auranmaan Auto
valitsee USI Italian
premium-ratkaisut

;

16

;

SATAjet X 5500 RP 1.3cc

;

Vastuullinen kehittäminen

Toimintojen kehittäminen on olennainen osa jokaisen organisaation menestystä ja tehokkuutta, erityisesti digitaalisen aikakauden vaativassa liiketoimintaympäristössä. Jatkuva teknologinen kehitys, digitalisaatio ja muuttuvat markkinavaatimukset asettavat meille kaikille paineita parantaa ja sopeuttaa liiketoimintaprosessejamme.

Kehittämisen ja muutoksen paine tuo myös mukanaan erinomaisen mahdollisuuden tehdä asiat jatkossa vielä paremmin. Pienet askeleet oikeaan suuntaan saavat aikaan huomattavan positiivisen muutoksen, varsinkin kun koko organisaatio työskentelee saumattomasti yhdessä.

Vuoden 2023 aikana olemme tehneet useita operatiivisia ja teknologisia muutoksia. Muutoksilla pyrimme tehostamaan organisaatiomme suorituskykyä, lisäämään tehokkuutta ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin.

Olemme lisänneet henkilöstömääräämme sekä teknisessä että logistisessa asiakaspalvelussamme, kehittäneet prosessejamme ISO9001-laatujärjestelmän edellytysten mukaisesti ja uudistaneet verkkosivujamme paremman asiakaspalvelun varmistamiseksi. Marraskuussa avaamamme verkkokauppa palvelee entistä paremmin nykyisiä ja uusia asiakkaitamme oikeiden tuotteiden löytämisessä ja tilaamisessa.

Viestintämme nykyaikaisen vauriokorjaamon läpimenon, tehokkuuden ja tuloksen parantamisesta nivoutuu erinomaisesti vastuullisen toiminnan keskeisiin periaatteisiin ja tavoitteisiin. Näitä ovat hiilijalanjäljen pienentäminen, energiatehokkuuden parantaminen, luonnonvarojen kestävä käyttö, jätehallinta ja osallistuminen ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Kiitos yhteistyöstä ja luottamuksesta vuonna 2023. Työskentelemme tarmokkaasti ollaksemme vastuullinen ja luotettu yhteistyökumppaninne jatkossakin.

Hyvää loppuvuotta ja rauhallista joulua

Tom Sandell
Toimitusjohtaja

Pin It on Pinterest