Kolarikorjaukseen uusi ja nopea tapa valita oikea väri – ilman erikoisosaamista

PPG on julkaissut PPG VisualizID™ -ohjelmiston ja PPG DigiMatch™ -värikameran,
jotka tulevat saataville Suomessa kevään aikana.

Pieni laite on yhteydessä valtavaan tietokantaan

Uusi ohjelmisto ja kamera tekevät sävyvalinnasta erittäin nopeaa ja helppoa: niiden avulla kuka tahansa vauriokorjaamon työntekijä voi valita sävyn, eikä siihen tarvita enää maalarin ammattitaitoa.

Saatavilla olevien värimallien määrä kasvaa, kun käytössä on koko maailman kattava PPG-sävytietokanta pelkän EMEA-alueen sijaan. Karttoja ja itsemaalattuja värimalleja voi vauriokorjaamolla olla vain rajattu määrä.

Järjestelmä on osa PPG LINQ -konseptia, ja se on saatavilla ja tilattavissa PPG-maalikäyttäjille. Kokonaisuus tarjoaa kaiken sävynvalinnasta vauriokorjaamon töiden suunnitteluun, automaattiseen värien sekoitukseen ja tulosseurantaa. Kaikki työkalut integroidaan yhdeksi kokonaisuudeksi tarjoten PPG-käyttäjille markkinoiden tehokkaimman ja tuottavimman ratkaisun. Esittelemme järjestelmää kevään aikana.

PPG VisualizID™ on 3D-ohjelmisto, joka tekee oikean sävyn valinnasta todella nopeaa ja helppoa. Ohjelmisto sisältää yli 70 000 värimallia, ja tietokanta kasvaa jatkuvasti. Nykyiset värikartat tarjoavat enintään 6 000 värimallia, ja vaikka huomioidaan itsetehdyt värimallit, PPG VisualizID™ -ohjelmiston tarjoama määrä värimalleja on ennennäkemättömän suuri.

Ohjelmalla voidaan vertailla värimittarilla otettua kuvaa värimalleihin huomioiden erilaiset kulmat, valon määrä ja pinnan muodot. Näin värin täsmäävyyden voi tarkistaa suoraan tietokoneen ruudulta ilman maalarin erikoisammattitaitoa. Aikaa ja kustannuksia säästyy, kun värimallien ruiskuttamisesta voidaan luopua kokonaan.

PPG DigiMatch™ on uusi monikulmainen värimittari, joka auttaa korjaamotyöntekijöitä löytämään sopivan värin helpommin ja nopeammin. Kameran kuusi kuvakulmaa ja kuusi heijastuskulmaa tarjoavat värin ja tekstuurin rakenteesta ainutlaatuisen kuvan. Lisäksi kamera ottaa perinteisen valokuvan ja lähettää tästä digitalisoidun värimallin kaavaohjelmaan. Kuva on niin tarkka, että ohjelman avulla jopa maallikko voi valita oikean sävyn.

Mittarin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti muotoiluun: se on kevyt ja sen käyttö onnistuu yhdellä kädellä. Pienemmän mittausalueen ansiosta se toimii erinomaisesti myös kaarevilla pinnoilla ja pienemmillä alueilla.

Yhdessä PPG LINQ -digitaaliratkaisun kanssa asiakkaat voivat virtaviivaistaa korjausprosessiaan käyttämällä PPG:n alustaa ja sen yhteydessä olevaa digitaalista laitteistoa, ohjelmistoa ja palveluita. PPG VisualizID™ -ohjelmiston ja PPG DigiMatch™ -kameran julkaisu seuraa PPG MoonWalk® -järjestelmää, joka on yhtiön palkittu automaattinen maalinsekoitusjärjestelmä, joka lanseerattiin vuonna 2019.

Cora on kokonaisvaltainen kumppani, ei pelkkä maalitoimittaja. Kysy lisää: Sami Huopainen  •  040 900 6542

Pin It on Pinterest