Sijaisautot ProMan avulla hallintaan

Yksi ProcessManager-tuotannonohjausjärjestelmän suosituista ominaisuuksista on varauskalenteri vuokra-autoille. Monet kolarikorjaamot tarjoavat mahdollisuutta vuokra- tai sijaisautolle sen ajaksi, kun asiakkaan oma auto on korjauksessa. 

ProcessManagerista löytyy oma varauskalenteri, josta voidaan seurata vuokra-autojen varaustilannetta, eikä samaa autoa tule luvattua kahdelle asiakkaalle saman aikaisesti. Mikäli kaikki omat autot ovat käytössä, voidaan järjestelmään liittää myös muiden palveluntarjoajien vuokra-autoja. Järjestelmä lähettää vuoka-auton tarpeesta tilauksen autovuokraamoon automaattisesti, kun siitä on merkintä kalenterissa. Tällä säästetään turhia puheluita ja tilaamisen vaiva. 

Tieto vuokra-autosta tallentuu korjattavana olevan auton työkortille. Vuokra-auton ja asiakkaan tiedot ovat tallessa samassa paikassa, ja järjestelmästä voidaan tulostaa autosta luovutuslomake, jonka avulla asiakas kuittaa auton itselleen käyttöön. Tarvittaessa pystytään esimerkiksi vahingon tapahduttua selvittämän jälkikäteen tietyn auton käyttäjä. 

Näppärä ominaisuus on myös automatisoidut tekstiviestit, joilla asiakkaalle voidaan ilmoittaa sovitusta korjausajasta tai auton valmistumisesta. Nämä ovat asioita, jotka auttavat poistamaan turhat rutiinit ja unohdukset työskentelystä.

Ota ProMa käyttöösi ja lähde matkalle kohti sujuvampaa työskentelyä. 

Pin It on Pinterest